Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Turkijos oro uoste moteris išgyveno košmarą: ją net privertė nusiplėšti pooperacinius tvarsčius

Moteriai teko verkti po to, kai Turkijos oro uoste, bandant įlipti į oro linijų bendrovės „Wizz Air“ lėktuvą, skrendantį iš Stambulo į Londoną, ji buvo „apieškota“. Ji į užsienį keliavo dėl „viso kūno operacijos“.
Moteris liejo ašaras Turkijos oro uoste
Moteris liejo ašaras Turkijos oro uoste / @rhis991 „TikTok“ vaizdo įrašo akimirkos

Moteris liejo ašaras po to, kai Turkijos oro uoste apsaugos darbuotojos, kaip įtariama, atliko jos apžiūrą ir paprašė nuimti tvarsčius po viso kūno operacijos, rašoma „Daily Star“.

Rhi, kuri internete skelbia žinutes kaip @rhis991, išpopuliarėjo, kai pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame ji verkia po to, kai oro uoste darbuotojai pareikalavo, kad ji nusirengtų ir nuimtų tvarsčius nuo kūno vietų, kuriose buvo atliktos kosmetinės procedūros.

Stresą patyrusi moteris, bandžiusi įlipti į lėktuvą, skrendantį iš Stambulo į Londoną, teigė, kad dėl šios patirties jautėsi „pažeista“. Šią istoriją ji papasakojo savo 11 000 sekėjų.

Vaizdo įraše, kuris sulaukė daugiau nei 178 000 „patinka“ paspaudimų, ji paaiškino: „Dvi moterys tiesiogine to žodžio prasme mane įtempė į mažą kambarėlį su užuolaida – aš nežinau, esu tokia priblokšta. Net nežinau, kas ką tik įvyko.

Jos tiesiog privertė mane nusirengti viską, ką dėvėjau. Akivaizdu, kad turiu visus savo drabužius, bet jos privertė mane nusiplėšti krūtinę. Man buvo uždėti tvarsčiai, nes šiek tiek kraujavo ir iš krūtų tekėjo skysčiai, bet jos privertė mane juos nuplėšti.“

Jos tiesiog privertė mane nusirengti viską, ką dėvėjau.

Ji taip pat teigė, kad moterys ją „lietė ir spaudė“, vadino „kvaila mergaite“ ir reikalavo, kad ji „paskubėtų“. Kratą ji apibūdino kaip „įkyrią ir siaubingą“, o tolesniame įraše pridūrė dar daugiau teiginių, kad „Wizz Air“ lėktuve jai buvo atsisakyta duoti vandens antibiotikams išgerti, o darbuotojai esą užblokavo jos išėjimą, reikalaudami ištrinti vaizdo įrašus iš jos telefono.

Prieraše Rhi rašė: „Jaučiausi pažeista. Merginos, prašau, būkite saugios.“ „TikTok“ žiūrovai liko apstulbę dėl šių teiginių. Jie ėmė rašyti komentarus, skatindami ją imtis veiksmų prieš šią oro linijų bendrovę.

Vienas asmuo sakė: „Tai labai blogai ir labai neteisinga. Pasakyk savo chirurgui. Reikia skųstis oro uostui. Visi gali rašyti el. paštu.“ Kitas pridūrė: „Man labai gaila, kad jums taip nutiko.“

Tuo tarpu kiti vartotojai, kurie teigė, kad skrido tuo pačiu lėktuvu, komentaruose rašė, kad moteris po kosmetinių procedūrų tiesiog „norėjo ypatingo elgesio“.

123RF.com nuotr. / „Wizz Air“ lėktuvas
123RF.com nuotr. / „Wizz Air“ lėktuvas

Vienas žiūrovas rašė: „O, Dieve, aš skridau tuo pačiu lėktuvu kaip ir ji. Ji rėkė lėktuve ir įrašinėjo skrydžio palydovus, bet jie nepadarė nieko blogo.“

„Wizz Air“ atstovas spaudai sakė: „Apgailestaujame dėl patirties, kurią klientė išgyveno skrisdama su mumis. Šis klausimas buvo visapusiškai ištirtas ir klientei buvo atsiųstas oficialus atsiprašymas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas