Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užfiksuota kraupi akimirka: pajūryje nuotraukai pozuojantį 20-metį nusinešė milžiniška banga

20-metis turistas dingo be žinios ir, kaip manoma, žuvo po to, kai sekmadienį apie 8.30 val. ryto jį įtraukė jūra. Jis su draugais vaikščiojo Indonezijos pakrantėje ant uolų, rašoma „Daily Star“.
20-metį turistą nusinešė milžiniška banga
20-metį turistą nusinešė milžiniška banga / Vaizdo įrašo stop kadrai / „15min“ fotomontažas

Siaubą keliantys vaizdai atskleidžia akimirką, kai turistą, pozuojantį nuotraukai, užklupo didžiulė banga ir nubloškė į jūrą.

Baiminamasi, kad 20 metų R.J.Simanjuntakas žuvo po to, kai sekmadienį (spalio 13 d.) apie 8.30 val. ryto jį nunešė jūra. Jis su bičiuliais vaikštinėjo Indonezijos pakrantėje ant uolų.

Vienas iš jo bičiulių užfiksavo jį stovintį pavojingai arti krašto, kai milžiniška banga atsitrenkė į uolas ir į dangų paleido purslus.

Tuo tarpu jo draugai fotografavo saugesniu atstumu. Filmuotoje medžiagoje matyti, kaip R.J.Simanjuntakas iškelia rankas prieš tai, kai jį užgriūva griaunanti banga ir įtraukia į jūrą.

Trečiadienio popietę R.J.Simanjuntakas vis dar buvo dingęs. Pareigūnai teigė, kad jo nuo trečiadienio ieškos dar septynias dienas, tačiau įtaria, kad mažai tikėtina, jog jis išgyveno audringoje jūroje.

Jis dingo Kedung Tumpang paplūdimyje Rytų Javoje, esančioje šalia Indonezijos Balio salos. R.J.Simanjuntakas, kilęs iš Medano Šiaurės Sumatroje, mokėsi anglų kaime, esančiame Pare mieste Rytų Javoje, ir nelaimės rytą kartu su 15 kitų anglų kalbos studentų lankėsi pakrantėje.

Iš pradžių vanduo buvo ramus, mokiniai maudėsi, tačiau netrukus jūra tapo audringa, o keli mokiniai atsidūrė ant uolų. Po R.J.Simanjuntako dingimo pranešta, kad nerami jūra trukdo gelbėjimo darbams.

Nacionalinės paieškos ir gelbėjimo agentūros atstovas pareiškė: „Bangos buvo nuo 6,5 iki 14 pėdų (nuo 2 iki 4 metrų) aukščio, todėl mūsų komandai iškilo didelių kliūčių“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito