Sportas gyvai
2023 07 19

Vaidas apsilankė Nidos nudistų paplūdimyje: nustebo, kad čia išsirengia net ir Lietuvos žvaigždės

Vis rašai apie užsienio keliones ir rašai, parašytum, ką nors apie Lietuvą, va tai vyras būtum, sako man. Nežinau dėl to vyriškumo, bet kažkada išties esu bandęs aprašinėti keliones po gimtą šalį. Tiesa, kažkokios didesnės satisfakcijos iš to nepatyriau, nes pasirodė, kad rašyti apie Lietuvą nėra taip paprasta, kaip galima pagalvoti. Pirmiausia dėl to, kad aprašant kitas šalis daugybę dėmesio galima paskirti jų gyventojams, papročiams ar kasdienybei. Apie lietuvius juk nieko išskirtinio neparašysi – viską apie juos ir taip žinome. O šimtąjį kartą aprašinėti kokį nors regioninį parką nematau prasmės, tai būtų tik jau kažko aprašyto kartojimas.
Atostogos Nidoje
Atostogos Nidoje / Vaido Mikaičio nuotr.

Panašu, kad iš tų mano bandymų didesnės satisfakcijos nepatyrė ir skaitytojas, tad šį užsiėmimą mečiau. Bet dabar, gavęs prašymą parašyti apie Nidą, kurioje ilsėjausi praeitą savaitę ir galiu drąsiai rėkti, jog šešias dienas buvau Nidoj, pagalvojau, o kodėl nepabandžius iš naujo? Juolab kad Nida yra toks truputį Lietuvos užsienis.

Nidos nudistų aplinkoje teko nemažai pasisukioti ir man.

Minčių tam davė ir prieš kelias dienas nuskambėjusi istorija, kaip viena mūsų televizijos žvaigždė susikibo su besimaudančią nuogą moterį filmavusiu iškrypusiu diedu. (Beje, iškart po šitos istorijos teko pasikalbėti ir su pačia žvaigžde, kuri man atskleidė, kad aprašymas buvo gerokai sušvelnintas lyginant su realiais įvykiais). Ir kadangi Nidos nudistų aplinkoje teko nemažai pasisukioti ir man, aprašysiu savo pastebėjimus ta tema.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius