Iš pradžių restoranas buvo už kapinių ribų, tačiau, kai savininkai nusprendė plėstis, sugalvojo naują idėją – o kodėl gi nepritraukus turistų į pačias kapines ir nesukurus vakarienių tarp kapų ir antkapių. Todėl jie tiesiog užgrobė šalimais esančių kapinių kampą ir išplėtė ten savo restoraną.
Įdomu tai, kad lankytojų tai visai negąsdina, o atvirškčiai traukia. Restorano lankomumas jau per pirmąjį mėnesį išaugo net keletą kartų.
Restorano savininkas mano, kad kapinės restoranui neša sėkmę, o mirusių žmonių dvasios saugo jį.
Tuo metu vietos istorikai mano, kad restorano populiarumą lemia tai, jog jo naujojoje teritorijoje yra palaidoti XVI am. sufitų šventojo palaikai.
Bet kokiu atveju, restorano savininkas labai rūpestingai ir pagarbiai prižiūri kapus, esančius restorano valdžioje. Kiekvieną rytą nuo antkapių nuvalomos dulkės, padedama šviežių gėlių.