Varšuva turistus vilios restoranu, siūlančiu užkrimsti vabzdžių

Kaimynės Lenkijos sostinėje atsidarė naujas restoranas, kuris turistus vilios patiekalais iš vabzdžių. Keliautojai ir visi norintys galės paragauti meniu esančių svirplių, šilkaverpio lervų, skėrių, didžiųjų milčių ir zofobasų. Restorano savininkai tikina, jog šie valgiai kur kas sveikesni nei mėsa ar žuvis. Be to, originaliu valgiaraščiu jie tikisi pritraukti į miestą atvykstančių turistų dėmesį, skelbia portalas Podroze.onet.pl.
Varšuvoje restorane bus galima paragauti įvairių vabalų
Varšuvoje restorane bus galima paragauti įvairių vabalų / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Į restorano „Co To To Je“ virtuvę pirminiai produktai atkeliauja iš čia pat Varšuvoje esančio Vabzdžių fabriko, kuriame įvairūs vabaliukai specialiai auginami šioms reikmėms.   

Teigiama, jog originalių patiekalų vabzdžių mylėtojams bei visiems norintiems patirti kulinarinį nuotykį restoranas reguliariai siūlys įvairių staigmenų. Svečių laukia specialūs renginiai bei degustacijos – pavyzdžiui, valgiaraštis su skorpionais, afrikietiškomis sraigėmis ar tarantulais.

Vienos patiekalo kaina siekia apie 5-10 eurus (17-35 Lt). Šį restoraną turistai gali rasti Varšuvos Nugat gatvėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų