Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Antivakseriai plaukti negalės: viena kruizų bendrovė jau paskelbė, kad priims tik skiepytus keleivius

Jungtinės Karalystės kruizų linijos „Saga Cruises“ paskelbė, kad visiems savo keliautojams bus privalu turėti COVID-19 skiepą, ir tapo pirmosiomis, pranešusiomis apie tokį reikalavimą.
Kruizas Singapūre
Kruizas Singapūre / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Bendrovė savo svetainėje skelbia, kad keliones planuoja atnaujinti gegužės 4 d. ir pristatyti naują prabangų laivą „Spirit of Adventure“. Nurodo, kad visi mokantys klientai privalės būti pilnai paskiepyti bent prieš 14 dienų.

„Saga Cruises“ jau anksčiau skelbė, kad imsis papildomų saugumo priemonių savo kelionėse: testavimo prieš kelionę, privalomo kaukių dėvėjimo, privalomo atstumų laikymosi.

Bendrovė ketino į pirmąją kelionę išplaukti balandžio mėnesį, tačiau tada pakeitė, kad keleiviai turėtų daugiau laiko skiepams gauti.

„Saga“ orientuojasi į keliautojus nuo 50-ies metų amžiaus. Jungtinė Karalystė visus vyresnius nei 50 metų asmenis žada paskiepyti iki pavasario.

Po tokios bendrovės naujienos, kyla klausimas – ar ir kitos, didesnės kruizinės kampanijos seks pavyzdžiu? Didžiosios kruizų bendrovės, tokios kaip „Carnival Cruise Line“, „Norwegian Cruise Line“, „Royal Caribbean“, pirmųjų savo kelionių datas yra nukėlusios į gegužės mėnesį, tačiau iš jų žinių apie privalomus skiepus dar nėra.

„Royal Caribbean“ vadovas Richardas Fainas viename interviu sakė, kad jo bendrovė laukia oficialių rekomendacijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas