Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 10 12

Vienračiu iki Estijos mynusį prancūzą įspėjo dėl Lietuvos: žmonės sakė, kad čia bus itin sudėtinga

Kelionės dviračiu daugeliui yra įprastas dalykas, tačiau, ar kada susimąstėte, kad keliauti galima ir vienračiu? Štai nuo gimtosios Prancūzijos iki Estijos šia keista transporto priemone keliavęs Sylvainas Oulala parodė, kad tai tikrai įmanoma. Nutrūktgalviškus nuotykius mėgstantis vyras šioje savo kelionėje taip pat lankėsi ir Lietuvoje. Nors prancūzas buvo įspėtas dėl mūsų šalies, Lietuva jam paliko išskirtinį įspūdį.
Sylvaino Oulala kelionės vienračiu
Sylvaino Oulala kelionės vienračiu / Asmeninio archyvo nuotr.

Pasak pašnekovo, pastaruosius 10 metų jis gyvena Estijoje. Šią Baltijos šalį prancūzas dabar vadina savo namais. Įdomu, kad jis yra baigęs inžinieriaus studijas, tačiau darbas biure nėra tas gyvenimas, kurio Sylvainas norėtų. Labiausiai jį garsina įvairūs gatvės pasirodymai su vienračiu dviračiu. Juos jis atlieka ne tik Europoje, bet ir visame pasaulyje. Pašnekovo teigimu, kartais jis atlieka netgi šou su peiliais.

Apie tai, kaip sugalvojo vienračiu leistis į kelionę nuo Prancūzijos iki Estijos, kas labiausiai nustebino Lietuvoje ir, apskritai, kaip jo gyvenime atsirado vienratis, Sylvainas sutiko papasakoti 15min.

Asmeninio archyvo nuotr. / Sylvaino Oulala kelionės vienračiu
Asmeninio archyvo nuotr. / Sylvaino Oulala kelionės vienračiu

Tiesa, daugiau sužinoti apie šio vyro keliones galima jo „YouTube“ kanale ir kituose socialiniuose tinkluose.

Nori žmonėms skleisti svarbią žinią

Anot Sylvaino, važinėti vienračiu jis pradėjo jau nuo 15 metų. „Važiavimas vienračiu man atrodė linksmas užsiėmimas, tai buvo mano sprendimas išvengti nuobodaus ėjimo į mokyklą. Eidami keliu link jos, visi atrodydavo tokie liūdni. Taigi, norėjau atrasti linksmą būdą judėti iš taško A į tašką B. Nuo to laiko aš visada važinėju vienračiu, – pasakojo daugeliui tik cirke matytą transporto priemonę įvaldęs vyras.

– Šią vasarą turėjau vieną įdomiausių iššūkių savo gyvenime keliaujant vienračiu. Aš juo keliavau nuo Prancūzijos iki pat Estijos. Man ši kelionė turi ir labai svarbią reikšmę.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?