Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Viešbučiai atskleidė pačius keisčiausius kambarių aptarnavimo prašymus: pageidauja net „Lego“ tarno

„Hotels.com“ atskleidė neįprastus kambarių tarnybos užsakymus ir vietas, kuriose galite užsisakyti mėsainį iš 24 karatų aukso, rašoma „Euronews“.
Viešbutyje
Viešbutyje / 123RF.com nuotr.

Kambarių aptarnavimas suteikia asmeninę valgymo patirtį, tačiau kai kurie svečiai šį pasiūlymą gali perkelti į kitą lygį.

Viešbučių užsakymo svetainėje „Hotels.com“ paskelbtoje „Kambarių aptarnavimo ataskaitoje“ nustatyta, kad tarp neįprastų užsakymų – dietinis vanduo, tirpūs ledai ir ryžių dubenėliai šunims.

Į keistų kambarių tarnybos užsakymų dešimtuką taip pat pateko bizonas, pūstažuvė ir virintas vanduo buteliuose.

Beveik 40 proc. apklaustų viešbučių teigia, kad kambarių aptarnavimo paslaugų poreikis auga.

Visame pasaulyje viešbučiai reaguoja į šį padidėjusį susidomėjimą siūlydami neįprastus kambarių aptarnavimo meniu variantus.

Viešbučiai vis dažniau siūlo kambarių aptarnavimo paslaugas, kad patenkintų beveik visus pageidavimus – nuo Karališkojo filharmonijos orkestro jūsų kambaryje iki „Lego“ rinkinių ant sidabrinių lėkščių.

Koks kambario aptarnavimo prašymas yra populiariausias ?

Mėsainiai tapo dažniausiai užsakomu kambarių tarnybos patiekalu, aplenkdami klasikinį sumuštinį.

Apklaususi šimtus viešbučių ir pateikusi pasaulinių tendencijų ataskaitą, „Hotels.com“ nustatė, kad mėsainiai sudaro 40 proc. užsakymų.

123RF.com nuotr. / Mėsainis
123RF.com nuotr. / Mėsainis

Tačiau taip pat pastebimas perėjimas prie augalinės kilmės maisto. Daugiau nei 55 proc. viešbučių pranešė, kad padaugėjo veganiškų patiekalų užsakymų – daugiau nei vegetariškų ar be pieno produktų.

Trečdalis lankytojų kambarių paslaugoms per naktį išleidžia 116 eurų

Tyrimas taip pat atskleidė, kad trečdalis keliautojų per naktį išleidžia bent 116 eurų sąskaitai už kambarių aptarnavimą, o populiariausias kambarių aptarnavimo laikas yra 19–20 val. vakaro.

Atrodo, kad prabangiausiuose viešbučiuose beveik joks prašymas nėra per daug neįprastas.

„Hotels.com“ sudarė sąrašą vietų, kuriose lankytojai gali pasimėgauti keistais ir juokingais kambarių aptarnavimo prašymais, dažnai kenkiančiais jų piniginėms.

123RF.com nuotr. / Viešbutis
123RF.com nuotr. / Viešbutis

Už 1356 eurų už naktį Londono viešbutyje „The Milestone Hotel“ svečiai gali užsisakyti privatų Karališkojo filharmonijos orkestro koncertą kambaryje. Ši kambarių aptarnavimo galimybė sukuria gerą nuotaiką, kol lankytojai mėgaujasi maistu.

Nuo privačių koncertų iki privačių kanojų: „InterContinental“ viešbutyje Bora Boroje kambarių paslaugos gali būti pristatytos tradicine kanojine valtimi į jūsų vilos virš vandens denį.

Vaikai ir suaugusieji gali rinktis iš daugybės „Lego“ rinkinių, kurie į kambarį bus pristatyti ant sidabrinio padėklo.

Kai kuriuose viešbučiuose siūlomos specialiai vaikams skirtos kambarių aptarnavimo paslaugos. Ašfordo pilis Mėjo mieste, Airijoje, kviečia svečius užsisakyti „Lego“ tarną, kur vaikai ir suaugusieji gali rinktis iš daugybės „Lego“ rinkinių, kurie į kambarį bus pristatyti ant sidabrinio padėklo.

Niujorko viešbutyje „Plaza Hotel“ yra vienas garsiausių kambarių tarnybos užsakymų: ledai, rodyti filme „Vienas namuose“. Šią kambarių tarnybos paslaugą sudaro 16 ledų kaušų su priedų sluoksniais, o jos kaina – 277 eurai.

123RF.com nuotr. / Ledai
123RF.com nuotr. / Ledai

Tuo tarpu Hjustone, Teksase, esančiame viešbutyje „Post Oak Hotel“ už 1482 eurus siūloma paragauti geriausių mėsainių.

„The Black Gold Burger“ – tai 16 uncijų Wagyu jautienos, kepto žąsų kepenėlių pašteto ir juodųjų triufelių mėsainis, įdėtas į juodą ir 24 karatų auksu padengtą brioche bandelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas