Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Viešbučio darbuotoja įspėjo, kodėl įeidami į kambarį niekada neturėtumėte įjungti šviesos

Viešbučio darbuotoja Halee, turinti 15 metų darbo patirtį svetingumo industrijoje, įspėjo turistus, kad prieš įeidami į viešbučio kambarį ir įjungdami šviesą jie dukart pagalvotų – ir visa tai dėl gana niūrios priežasties, rašoma „The Mirror“.
Viešbučio kambarys
Viešbučio kambarys / Shutterstock nuotr.

Pasirodo, egzistuoja šiurpi priežastis, kodėl į viešbučio kambarį visuomet turėtumėte įeiti tamsoje...

Jei per atostogas ketinate išskristi pasideginti taip reikalingoje saulėje, turėtumėte laikytis vieno svarbaus patarimo. Nors po ilgo skrydžio ar varginančio persėdimo autobusu vilioja noras prieš oficialiai pradedant atostogas atsigulti į viešbučio lovą ir šiek tiek pamiegoti, tai gali būti neprotinga.

Kelionių asė Halee turi daugiau nei 15 metų darbo viešbučių pardavimo srityje patirties, o dėl savo naudingų patarimų ir gudrybių internete surinko net 127 000 sekėjų.

Naujausiame „TikTok“ vaizdo įraše viešbučių ekspertė paragino visus turistus įeinant į kambarį neuždegti šviesos, nes taip galite nepastebėti patalinių blakių.

Ji rekomenduoja kruopščiai patikrinti lovą, taip pat ir po čiužinio užvalkalu, ar joje nėra mažų gyvių, kurie gali suniokoti jūsų odą ir drabužius.

123RF.com nuotr. / Patalinė blakė
123RF.com nuotr. / Patalinė blakė

„Pirmiausia įsitikinkite, kad jūsų kambaryje tamsu, – pridūrė Halee. – Išjunkite šviesą (arba laikykite ją išjungtą), užtraukite visus užuolaidas ir naudokite telefone esantį žibintuvėlį... Taip pat atkreipkite dėmesį, ar yra ir čiužinio užvalkalas. Net jei nepastebite blakių, būtinai patikrinkite, ar nėra dėmių, pavyzdžiui, kraujo dėmių, nes tai taip pat nėra geras ženklas.“

Net jei nepastebite blakių, būtinai patikrinkite, ar nėra dėmių.

Tūkstančiai išsigandusių žiūrovų suskubo komentarų skiltyje pasidalyti savo mintimis, o daugelis aiškino, kad prieš apsigyvendami naujame viešbučio kambaryje jie visada ieško patalinių blakių.

„Dirbu kambarine IHG viešbutyje ir eidama į kambarį tikrinu kiekvieną lovą, valau nuo viršaus iki apačios“, – rašė viena komentatorė.

Kita su tuo sutiko ir pridūrė: „Iš manęs juokėsi, kad tikrinu visur, kur tik einu, bet jei kada nors jų sulauksite, ŽINOKITE!“

Trečia prisipažino, kad baimė dėl patalinių blakių daro įtaką tam, kokį viešbutį užsisako ir prasitarė: „Be to, prieš apsistodama viešbutyje visuomet einu į visas apžvalgų svetaines ir atsiliepimuose apie bet kurį viešbutį ieškau „klaidų“.

Ketvirta rašė: „Prieš daugelį metų turėjau patalinių blakių ir dabar esu tas žmogus, kuris įnirtingai tikrina kiekvieną viešbutį ir „Airbnb“.

Svarbu bagažą laikyti uždarytą ir atokiau nuo lovos, kol atliksite patikrinimą.

Daugelis komentavusiųjų taip pat atkreipė dėmesį į tai, kad svarbu bagažą laikyti uždarytą ir atokiau nuo lovos, kol atliksite patikrinimą. Jei į jūsų lagaminą pateks patalinių blakių – tikriausiai teks atsisveikinti su visais drabužiais...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas