Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Vytautas mineral SPA“ Europoje įvertintas už inovatyvumą

Romoje vykusiuose prestižiniuose Europos SPA asociacijos (ESPA) apdovanojimuose, kurių metu buvo paskelbti geriausi 2017 metų Europos SPA centrai, specialų žiuri prizą už inovatyviausius sveikatinimo sprendimus laimėjo Birštone įsikūręs „Vytautas mineral SPA“.  
Sveikatingumo ir poilsio kompleksas „Vytautas mineral SPA“
Sveikatingumo ir poilsio kompleksas „Vytautas mineral SPA“ / Aliaus Koroliovo/15min nuotr.

„Nuoširdžiai džiaugiuosi tokiu solidžiu pasiekimu. Vytautas mineral SPA veiklą pradėjo tik praėjusių metų pabaigoje, o jau rodo tokius puikius rezultatus. Šis apdovanojimas – ne tik prestižo ir pripažinimo simbolis, tai labai garsus ir aiškus pareiškimas visai Europos sveikatinimo ir sveikatingumo centrų administratorių ir lankytojų bendruomenei. Kurortų asociacija didžiuojasi, kad ši pergalė paryškino Lietuvos pasiekimus Europos SPA žemėlapyje“, – sakė Kristina Citvarienė, Lietuvos kurortų asociacijos vykdančioji direktorė.

Renginio organizatorių nuotr./EIA apdovanojimų ceremonija
Renginio organizatorių nuotr./EIA apdovanojimų ceremonija

Europos SPA asociacijos apdovanojimą už inovatyvumą „Vytautas mineral SPA“ gavo už integralų žmogaus sveikatinimo metodą, kuris grindžiamas vidiniu ir išoriniu unikalių mineralų naudojimu, gyvenimo būdo ir įpročių korekcija bei ilgalaikiu teigiamu fiziniu bei emociniu poveikiu po atliktų sveikatinimo procedūrų bei ritualų.

„Kantriai ir nuosekliai puoselėjame Vytautas mineral SPA filosofiją. Mūsų unikalumas ir stiprybė – nepakartojami mineralai. Taip, Birštone turime daug gręžinių, bet mūsų sveikatingumo ir poilsio kompleksas stovi ant mineralinio vandens “aukso gyslos„. Išskirtinai tik Vytautas mineral SPA turi tokios aukštos mineralizacijos ir iš daugiau kai 70 skirtingų elementų sudaryto mineralinio vandens versmę. Kitas toks panašios sudėties ir naudingumo žmogaus sveikatai mineralinis vanduo yra tik Negyvojoje jūroje. Dėkoju puikiai mūsų profesionalių darbuotojų komandai, kuri kartu sukūrė ir visai Europai pristatė unikalią ir itin veiksmingą SPA patirtį“, – sakė Deimantė Laumytė, generalinė Vytautas mineral SPA direktorė.

ESPA Inovacijų apdovanojimai – taip prestižinis Europos kurortų asociacijos bei viso Europos sveikatinimo ir sveikatingumo sektoriaus renginys, kuris ne tik suteikia progą būti pastebėtiems ir pripažintiems, tačiau taip pat skatina bendrauti, dalintis gerąja praktika ir tobulėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas