Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Wizz Air“ iš Vilniaus skraidins į saulėtąją Malagą

„Wizz Air“ oro linijų bendrovė skraidys iš Vilniaus į Malagą. Bilietų skrydžiams, kurie bus vykdomi nuo šių metų liepos mėnesio, galima įsigyti jau dabar bendrovės interneto svetainėje „Wizzair.com“ arba naudojantis „Wizz Air“ mobiliąja programėle. Bilietų kainos prasideda nuo 49,99 Eur, rašoma bendrovės pranešime spaudai.
Malaga, Ispanija
Malaga, Ispanija / 123rf.com nuotr.

Keliautojai iš Lietuvos nuo šiol galės du kartus per savaitę tiesioginiu skrydžiu pasiekti saulėtąją Malagą, garsėjančią nuostabiais paplūdimiais, įkvepiančia kultūra ir išskirtine virtuve.

Malaga jau seniai yra vienas lankomiausių Andalūzijos pakrantės miestų, kuris poilsiautojus vilioja šiltu oru, smėlėtais paplūdimiais, kultūros renginiais ir naktiniu gyvenimu. Ką veikti čia ras ir istorijos mylėtojai, ir tie, kam tobulos atostogos asocijuojasi su tingiu poilsiu šalia turkio spalvos įlankos. Didžioji dalis turistų lankomų objektų yra įsikūrę istorija alsuojančiame miesto centre, todėl visus juos lengva pasiekti pėsčiomis.

Malagoje gimė garsusis menininkas Pablo Picasso – turistai mėgsta pasivaikščioti miesto aikštėje, kurioje jis žaidė vaikystėje, taip pat privalu bent kartą apsilankyti jo name, kur dabar įsikūręs muziejus. Istorijos ir kultūros gerbėjai žavisi viena gražiausių Ispanijoje laikoma Alcazaba de Malaga pilimi, nuostabių sodų apsupta Gibralfaro pilimi, noriai apžiūri romėnų teatro liekanas, lankosi modernaus meno Pompidou centre ir laiką leidžia Konstitucijos aikštėje.

123RF.com nuotr. / Malaga
123RF.com nuotr. / Malaga

Pačioje Malagoje įspūdžių ir veiklos netrūksta, tačiau tie, kas į miestą atvyksta ilgesniam laikui, mielai apžiūri visas Andalūzijos regiono apylinkes. Pavyzdžiui, vos už 100 km nuo Malagos nutolusi ant tarpeklio tarp dviejų gamtos parkų įsikūrusi Ronda garsėja senamiesčiu ir paplūdimiais, prie nedidelio Nerchos miestelio turistai plūsta pažiūrėti urvų.

Nuo 2011 m., kai iš Lietuvos pakilo pirmasis „Wizz Air“ lėktuvas, oro linijų bendrovė nuolat plečia savo krypčių žemėlapį. Vien pernai avialinijos pasiūlė du naujus maršrutus iš Vilniaus – į Splitą Kroatijoje ir Grenoblį Prancūzijoje. Šiuo metu keleiviai iš Vilniaus taip pat patogiai gali pasiekti Milaną Italijoje.

123rf.com / Milanas
123rf.com / Milanas

Ši bendrovė siūlo ne tik mažas kainas, bet ir visišką lankstumą keliautojams, kurie naudojasi „WIZZ Flex“ paslauga. Ją pasirinkę keleiviai turi galimybę atšaukti skrydį likus ne daugiau kaip 3 valandoms iki išvykimo be jokio papildomo mokesčio ir iš karto atgauti 100 proc. pradinės bilieto kainos oro linijų kreditais.

Valeria Bragarenco, „Wizz Air“ korporatyvinės komunikacijos vadovė, sako, kad bendrovė džiaugiasi galėdama pasiūlyti daugiau krypčių iš Lietuvos sostinės ir suteikti keliautojams dar daugiau galimybių patyrinėti Europos šalių miestus ir jų kultūrą.

„Stengiamės pasiūlyti kuo daugiau ir kuo įvairesnių maršrutų už prieinamą kainą. Nekantriai laukiame jūsų visų moderniuose ir tvariuose „Wizz Air“ lėktuvuose“, – sako V.Bragarenco.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas