Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Wizz Air“ neatšaukia suplanuotų penktadienio ir pirmadienio skrydžių į Nicą

Aviakompanija „Wizz Air“ praneša, kad po tragedijos Pracūzijos pietuose esančiame Nicos mieste nekeičia suplanuotų skrydžių grafiko. Iš Lietuvos į Nicą tiesioginiai skrydžiai kol kas nevykdomi – jie numatyti nuo rugpjūčio.
„Wizz Air“ lėktuvas
„Wizz Air“ lėktuvas / wizzair.com nuotr.

Ketvirtadienio vakarą Nicoje įvykdytas teroro aktas, kurio metu žuvo mažiausiai 80 žmonių, vėl pasėjo baimę tarp keliautojų. Vis dėlto skrydžiai į Nicą iš Lietuvos neatšaukiami.

Penktadienį išplatintame pranešime pigių skrydžių bendrovė „Wizz Air“ informuoja, kad šiuo metu du kartus per savaitę (pirmadieniais ir penktadieniais) skraidina tik iš Nicos į Budapeštą.

„Keleiviams, kurie nuspręs nekeliauti į Nicą liepos 15 d. arba pirmadienį, t.y. liepos 18 dieną, siūlomas nemokamas skrydžio laiko pakeitimas ar pinigų grąžinimas į jų „Wizz Air“ paskyrą vėlesniam užsakymui“, – nurodė „Wizz Air“ bendrovės komunikacijos vadybininkas Gabor Vasarhelyi.

Keleivius iš Vilniaus į Nicą ši oro bendrovė pradės skraidinti tik nuo rugpjūčio 3 dienos. Bendrovė patvirtina, kad kol kas neplanuoja jokių pakeitimų skrydžių grafike.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas