Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

7 stilingi įvaizdžiai pavasariui: kokius derinius rinktis?

Pavasarį visada norisi tam tikra prasme sužydėti. Įnešti spalvų į savo garderobą arba tiesiog jas ištraukti iš spintos gilumos, susikurti naujų derinių. Tam įtakos labai dažnai turi ir sezono tendencijos, o 2023 m. pavasario ir vasaros kolekcijų įtaka pastebima jau dabar: spalvų paletės tapo ryškesnės, drabužių ilgiai pasiekė maksimumą, net patikimi mėlyni džinsai buvo atnaujinti.
Gatvės stilius
Gatvės stilius / 123RF.com nuotr.

Taigi, kokių naujų derinių galima susikurti šį sezoną? Whowhatwear.co.uk išskyrė septynis variantus, kurie gali tapti įkvėpimu ir jums.

Balta palaidinė ir platūs džinsai

Baltos palaidinės ir džinsai neatsiejami nuo pavasario kaip narcizai, tačiau 2023-iaisiais pagyvinkite nuotaiką pasirinkdamos laisvesnę palaidinę ir plačius džinsus.

Susagstomas megztukas ir trumpas sijonas

Šiuo metu itin populiarūs susagstomi megztukai ir švarkeliai. Jų „prašmatnumo“ estetiką atsverkite madingu trumpu sijonu.

Ilga suknelė ir bateliai žemu kulniuku

Ilgos suknelės buvo ant 2023 m. pavasario ir vasaros podiumų, todėl nenuostabu, kad jų atsiranda ir instagrame. Prie jos derinkite šį sezoną ypač madingus batelius uždaru priekiu ir neaukštu kulniuku.

Bomberis ir džinsinis sijonas

Kuklus džinsinis sijonas tapo viena paklausiausių 2023 m. prekių, o kai kurie modeliai išparduodami per rekordiškai trumpą laiką. Jei tokį sijoną galite įsigyti arba jums pasisekė, kad jau turite, rekomenduojame jį derinti su tokia pat aktualia bomberio tipo striuke.

Ryškus švarkas ir šviesūs džinsai

Žalia spalva yra viena aktualiausių šio sezono tendencijų. Ja galite įkvėpti gyvybės tamsesniems žiemos drabužiams, kad galėtumėte juos vilkėti ir pavasarį. Taigi, nors žalią galima derinti ir su kitomis spalvomis, ypač pavasariškai atrodo jos derinimas su balta ar nebalinto lino (ecru) atspalviais.

Vidutinio ilgio sijonas ir patrumpintas drabužis

Šį sezoną madingi stambių klosčių šiek tiek pūstumo turintys vidutinio ilgio sijonai. Juos patariama derinti su patrumpintu viršutinės dalies drabužiu – palaidine, golfu ar megztuku, ir ilgaauliais batais.

Lininiai marškiniai ir plačios kelnės

Derinys laikotarpiui – kai oras labiau atšils, nes kol kas išeiti iš namų be palto – rizikinga, o ir noro vargu ar kam būtų. Tačiau, kai tokia galimybė jau bus, nepamirškite puikaus baltų marškinėlių be rankovių ir lininių marškinių dueto, o jį derinkite prie plačių kelnių. Kol temperatūra nepakils, kad galėtumėte avėti basutes ar šlepetes, rinkitės loaferius, baleto batelius arba sportbačius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas