Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Diena sau: kodėl grožio procedūros ir namų ruoša gali tapti tobulu laisvalaikio planu?

Ar kada pagalvojote, kaip nuostabu būtų turėti savaitgalį, kurį dedikuotumėte vien tik sau? Nes, pripažinkite – darbo dienomis sugrįžus namo, kai aplink zuja vaikai, o galvoje – milijonas rūpesčių, norisi tik tingiai ištiesti kojas. Savaitgaliai? Jie jau seniai suplanuoti: vizitas pas draugus, viešnagė pas tėvus... O kada pabūti tik su savimi? Kada pasilepinti grožio procedūromis? Kada, galiausiai – susitvarkyti namus?
Namuose besitvarkanti moteris
Namuose besitvarkanti moteris / 123RF.com nuotr.

Geriausias laikas yra dabar! O dar geresnis, kai jumis pasirūpina „Norfa“. Tik liepos 25–rugpjūčio 7 dienomis prekybos centruose rasite gausybę įvairių akcijų, tarp kurių – ir 40 proc. nuolaidą grožio, higienos, buities reikmenų prekėms.

Gal jau laikas suplanuoti dieną sau? Dieną, skirtą grožio ir sveikatinimosi procedūroms, dieną, skirtą išsiblizginti namus.

Pasinaudokite galimybe kone dvigubai pigiau įsigyti veido, kūno, odos, burnos priežiūros priemonių – ne tik sutaupysite, bet ir atsigausite, pasilepinsite. Juk visi žinome, kaip malonu matyti patinkantį atvaizdą veidrodyje... Leiskite sau pasilepinti!

Dabar „Norfoje“ už gerą kainą jūsų laukia ir įvairios buitinės chemijos priemonės, švaros ir higienos prekės.

O kad vasaros atostogų diena būtų dar smagesnė – ją užbaikite su knyga, tik dabar daugeliui knygų taikomis ypatingos akcijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento