Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dizainerė I.Rutkauskaitė-Naujokė: tikiu papuošalų skleidžiama energetika

Mados namų „Ingrid Inži“ įkūrėjai ir dizainerei Ingridai Rutkauskaitei-Naujokei svarbu ne tik, kaip atrodo ją supantys daiktai, drabužiai ar papuošalai, bet ir ką jie reiškia. „Man svarbiausia ne tik išvaizda, bet ir kokią prasmę tai suteikia, ką atspindi mumyse“, – pranešime žiniasklaidai teigia kūrėja, prieš keletą mėnesių pristačiusi savo pačios sugalvotą ir „Fashion Gold“ juvelyrikos salono sukurtą papuošalų kolekciją.
Ingrida Rutkauskaitė-Naujokė
Ingrida Rutkauskaitė-Naujokė / Asmeninio archyvo nuotr.

„Man svarbu daiktai, todėl stengiuosi neturėti nieko, kas nesuteikia džiaugsmo, teršia mus ir yra nereikalinga. Kiekvienas aksesuaras, papuošalas turi savo prasmę ir yra gautas su ypatinga reikšme, svarbia man ir mano aplinkai“, – sako Ingrida.

Jos kurta kolekcija išskirtinė – iš aukso ir sidabro sukurtus papuošalus su angelais puošia septyni brangakmeniai, simbolizuojantys čakras. Čakros – tai bioenergetiniai centrai, išdėstyti išilgai žmogaus stuburo. Kiekviena jų turi savo reikšmę ir spalvą, todėl ir papuošaluose parinktas konkretus tos spalvos ir tam tikras savybes turintis brangakmenis, kuris balansuojančiai, gydančiai veikia konkrečią čakrą: ametistas, topazas, safyras, peridotas, citrinas, granatas ir lietuviškasis gintaras.

Kolekciją sudaro besitransformuojantys iš elegantiškų dienai ir išskirtinių vakarui auskarai, koljė ir apyrankė. Būtent pastarojo papuošalo niekad nenusiima ir pati dizainerė, kuri nusprendė šiai kolekcijai sukurti ir įvaizdinę fotosesiją. Turbūt nenuostabu, kad pagrindiniu modeliu tapo ji pati.

„Tikiuosi, ši papuošalų kolekcija ir jums atneš kokią nors svarbią žinią, įprasmins prisiminimus. Tai ne šiaip sukurta kolekcija, o su tikslu padėti subalansuoti energetinius taškus, kurie atras pusiausvyrą žmogaus gyvenime. Tikiu, kad jie gali būti apsauga, nes tai juk angelo, kuris glosto, saugo ir būna su mumis diena iš dienos, simbolis. Praktikuoju gyvenimą čia ir dabar – sąmoningą, dorą, be melo, su džiaugsmu ir paprastumu“, – šypsodamasi sako dizainerė, garsėjanti savo kuriamomis vestuvinėmis suknelėmis.

Be to, šie papuošalai su apsaugą teikiančiais angelais ypač tinka nuotakoms, kurios galėtų jais pasipuošti svarbiausią savo gyvenimo dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas