Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dizainerės A.Deveikytės vasarinių suknelių kolekcija nukelia į Italiją

Vidurio Italija – daugeliui mūsų asocijuojasi su puikiu oru, atsipalaidavimu, juoku ar popiete Toskanos vynuogyne. Būtent šis vaizdas iškilo prieš akis dizainerei Agnei Deveikytei, pamačius nuostabius itališkus audinius, kuriuos panaudojo kurdama savo vasaros kolekciją. Išskirtinio dizaino, aukštos kokybės audinių raštai ir tekstūros padiktavo ne tik kolekcijos temą, bet ir fotosesijos vietą, kurią dizainerė atrado neatsitiktinai, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Agnės Deveikytės 2021 m. vasaros kolekcijos modeliai
Agnės Deveikytės 2021 m. vasaros kolekcijos modeliai / 15min koliažas
Temos: 2 Mada Suknelė

Dar žiemą Agnė, bendradarbiaudama su audinių studijos „Must Have“ įkūrėja Justina Pačešiūniene, sukūrė keletą suknelių modelių iš itališkų audinių, kurie ir leido vizualizuoti būsimą vasaros kolekciją Italijos tema Justinos ir jos vyro įkurtame vynuogyne.

Dizainerės A.Deveikytės vasaros kolekcija išsiskiria ne tik elegantiškais siluetais, bet ir raštais, kurie puikiai perteikia nerūpestingumą ir atsipalaidavimą, kai jaučiamės laimingos ir gyvename atostogų nuotaikomis. Lengvai krintantys audiniai, kruopščiai parinktos detalės ir subtilūs akcentai leis jaustis ypatingai kiekvienai moteriai, tiek per asmeninę šventę, tiek laisvalaikiu.

Įkvėpta Italijos, dizainerė pasirinko ir nestandartinę vietą vasaros kolekcijos fotosesijai – vynuogyną „Šiaurės uoga“, kur pati aplinka dar labiau padėjo atskleisti kolekcijos idėją ir perteikti nuotaiką.

Kaip teigia A.Deveikytė, fotografuoti savo sukurtas kolekcijas gamtoje jai norisi dėl to, kad čia gali jaustis labai natūraliai ir neįpareigojamai. O gavus pasiūlymą daryti fotosesiją vynuogyne, nė akimirkos nesudvejojo šia puikia idėja, kurią dekoro elementais ir delikatesais įgyvendinti padėjo dekoratorė Beata Perje, sukūrusi tikrą pikniko atmosferą.

Pernai daug teigiamų atsiliepimų sulaukė dizainerės A.Deveikytės projektas, kuriam ji subūrė įvairaus amžiaus ir sudėjimo moteris, norinčias būti modeliais su jos kurtomis suknelėmis. Įkvėpta kitų moterų, dizainerė vis dažniau ir pati save išbando modelio vaidmenyje.

Šį kartą, vynuogyne vykusioje fotosesijoje kartu dalyvavo ir jo savininkė Justina, kuri mielai pozavo, demonstruodama nuostabias vasariškas naujosios kolekcijos sukneles iš itališkų audinių. O visiškai išpildyti vasaros kolekcijos idėją dizainerei padėjo visa kūrybinė komanda: fotografės „Ingute Mi Photography“ ir „Edita Fotkina“ bei makiažo meistrė „Vykinta Zama Makeup“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas