Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
02 17

Dohoje gyvenanti Ieva apie išskirtinius jos kuriamus papuošalus: Katare brangakmeniai ir auksas – kasdienybės dalis

Jau šešerius metus Katare, Dohoje gyvenanti Ieva Horup paskendusi mene – ji ne tik kuria išskirtinius paveikslus iš epoksidinės dervos. Šiandien jos taikiklyje atsirado ir papuošalai, kurie užburia savo funkcionalumu ir spalvotais brangakmeniais. Pastarieji, beje, žada tapti naujausia tendencija, kuri vis labiau populiarėja visame pasaulyje.
Ieva Katare kuria papuošalus
Ieva Katare kuria papuošalus / Asmeninio archyvo nuotr.

„Visą laiką domėjausi spalvotais akmenimis, lankiausi ne vienoje papuošalų parodoje, tad dar labiau jais susižavėjau. Kadangi daug keliauju, turiu galimybę prisiliesti prie šių akmenų, sulaukiu ir dovanų iš draugų, todėl taip ir kilo mintis susikurti sau papuošalus. Mano kurtoje linijoje dabar karaliauja žydri akmenys – tai paraiba turmalinas ir akvamarinas. Vien į juos pažvelgus jautiesi lyg apkerėtas jų grožio ir mėlio“, – dalinasi Ieva, anksčiau dalyvavusi ir žinomame realybės šou „Robinzonai“.

Ji priduria, kad jos paveikslai ir kiti dirbiniai iš dervos nugula instagramo paskyroje Liquid Gemstones ir juokiasi, kad šis pavadinimas tarsi pranašas nusakęs ir dabartinį jos susižavėjimą akmenimis ir papuošalais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi