Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dryžuoti marškinėliai – madisčių mėgstamas vasaros drabužis: kaip juos derina prancūzės?

Orai jau pradėjo lepinti šiluma, tad vis dažniau galime vilkėti marškinėlius, megztinius ar švarkus palikdami namuose. Yra įvairių marškinėlių, kurie puikiai tinka vasaros sezonui, tačiau vargu ar nors vieni jų prilygsta klasikiniams dryžuotiems, dar vadinamiems Bretono marškinėliais. Pavadinimas sufleruoja, kad tai – prancūziško stiliaus detalė, tačiau ją pamilo daugelis madai neabejingų žmonių. Taigi prie ko pačios prancūzės derina dryžius?
Mergina vilki dryžuotus marškinėlius
Mergina vilki dryžuotus marškinėlius / 123RF.com nuotr.

Dryžuoti marškinėliai – paprastas ir be galo universalus drabužis, kurį ypač lengva derinti, jei renkatės vienspalvius drabužius, rašo whowhatwear.co.uk.

Tokius marškinėlius galite vilkėkite prie šortų, sijono, džinsų ar plačių kelnių, susirišti ties juosmeniu arba vėsesniu oru vilkėti po megztuku ar švarku. Prie tokių tiks ir sportiniai bateliai, ir vasarinės šlepetės ar aukštakulnės basutės, ir balerinos.

Beje, marškinėliai nebūtinai turi būti balti juodais dryžiais ar juodi baltais. Dryžiai gali būti ir pastelinės, ir ryškesnės, pavyzdžiui, raudonos, spalvos, plonesni arba storesni – tokie, kokie geriausiai atspindi jūsų stilių.

O dabar kviečiame žvilgtelėti, prie ko prancūzės derina mėgstamą vasaros drabužį?

Šiltą dieną Julie dryžuotus marškinėlius dėvi su džinsiniais šortais aukštu juosmeniu, prie jų derina odines šlepetes ir didesnę rankinę.

Jei turite dvejonių, elkitės kaip Taffy – dryžuotus marškinėlius ilgomis (galite ir trumpomis) rankovėmis derinkite su patikimais mėlynais džinsais, o ant viršaus, jei reikia – užsimeskite marškinius ar švarką.

Lengvas Salomé įvaizdis – dryžuoti marškinėliai, patogūs mėlyni džinsai ir basutės.

Anouk stambių dryžių marškinėlius derina su platesnėmis patrumpintomis kelnėmis ir balerinomis – atrodo išties elegantiškai.

Ellie žaismingą vasaros įvaizdį kuriasi dryžuotus marškinėlius trumpomis rankovėmis derindama prie juodo plevenančio trumpesnio sijono aukštu juosmeniu ir batelių žemu kvadratiniu kulniuku.

O štai Anne-Laure spalvotus dryžuotus marškinėlius derina su baltu nėriniuotu sijonu ir įsispiriamomis aukštakulnėmis basutėmis bei maža rankine per petį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas