Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Due.“ pristato maudymosi kostiumėlių kolekciją mergaitėms

Spalvingomis tamprėmis ir vientisais maudymosi kostiumėliais garsėjantis prekės ženklas „Due.“ šįsyk savo gerbėjus stebina ryškia bei stilinga maudymukų kolekcija, skirta 3–14 m. amžiaus mergaitėms.
„Due.“ maudymosi kostiumėlių kolekcija mergaitėms
„Due.“ maudymosi kostiumėlių kolekcija mergaitėms / Artiomo Ponkratenko / „Due.“ nuotr.
Temos: 1 Drabužiai

Kaip teigia prekės ženklo kūrėjos, prieš mažiau nei metus pristatyta pirmoji vaikiškų tamprių kolekcija jau subūrė platų „Due.“ tampres dėvinčių mažųjų ratą, tad artėjant šiltajam sezonui buvo nuspręsta papildyti ir palepinti gerbėjas nauju gaminiu – maudymosi kostiumėliais.

„Pristačius pirmąsias vaikiškas tampres sulaukėme didelio susidomėjimo, o ilgainiui iš klienčių išgirsdavome, kad savo dukrytes mielai rengtų ir maudymosi kostiumėliais, puoštais raštais, kuriais yra marginti moterims skirti maudymukai. Juk dukros dažnai nori apsirengti taip, kaip ir jų mamos. Taigi kolekcija gimė labai natūraliai – išklausius savo pirkėjų norų“, – teigia Indrė Raubaitė.

„Mes tikslingai siekėme sukurti ne tik stilingą, bet ir itin kokybišką produktą vaikams. Naujieji maudymosi kostiumėliai lengvai prižiūrimi bei ypač patogūs aktyviai leidžiant laiką baseine ar paplūdimyje. Džiaugiamės sulaukdamos teigiamų atsiliepimų ir grįžtančių pirkėjų“, – patirtimi dalijasi Indrė Lukošiūnaitė.

Kaip ir visa prekės ženklo produkcija, vaikiškos tamprės bei maudymosi kostiumėliai yra gaminami Lietuvoje iš sertifikuoto audinio, kuris pasižymi savo ilgaamžiškumu, lengva priežiūra bei švelnumu.

Susipažinkite su naujausia vaikiškų maudymosi kostiumėlių kolekcija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai