Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gražėk su pavasariu: efektyvūs sprendimai odos, plaukų ir net pėdų gyvybingumui

Kada dar, jei ne pavasarį, labiausiai norisi nepriekaištingai estetiško žvilgsnio veidrodyje? Spindinčios odos, žvilgančių plaukų ir žingsnių lengvų?
Mergina
Mergina / 123RF.com nuotr.
Temos: 2 Grožis Plaukai

Kaip visa tai įgyvendinti žino septintus metus Lietuvoje veikianti elektroninė parduotuvė Klipshop.lt.

Tai atsakinga šiuolaikiška ir daugiau nei 12 tūkst. prekių savo asortimente turinti rinkos žaidėja, kurios klientai mėgaujasi profesionaliomis priemonėmis, dažnai naudojamomis grožio salonuose, tiesiog savo namuose.

Su ekologija ir tvarumu koja kojon žengianti elektroninė parduotuvė net ir pakuodama klientų prekes nenaudoja plastiko ir kitų gamtą teršiančių medžiagų, tai tik viena iš šimto priežasčių, kodėl verta išmėginti jos siūlomų garsiausių pasaulio gamintojų, organiškų, veganiškų ir ekologiškų, grožio priemonių.

Gaivina ir mažina raukšles

Sesderma.com nuotr./Odos gyvybingumui
Sesderma.com nuotr./Odos gyvybingumui

Grįžtant saulei ir šilumai vis aktualiau atrodyti nepriekaištingai ir patikti ne tik aplinkiniams, bet ir sau.

Greitai ir išties efektyviai, anot mamų jau mėginusių šį produktą, odos gyvybingumo klausimus sprendžia vitaminu C prisotintos serumo ampulės „C-VIT”.

„Vienos jų pakanka net ne vienam kartui, taigi pirkinys ne tik neišbrangsta, bet ir atsiperka su kaupu, o ir odą tikrai džiūgauja“, – sako vis dažniau vežimą lauke su mažuoju sūpuojanti vilnietė Sandra.

Iš po žiemos odą ir pigmentines dėmes šviesinantis, drėkinantis ir raukšles mažinantis serumas tinka visų tipų odai, o vitaminas C apsaugo nuo saulės spindulių, šviesos ir oksidacinių procesų.

Jo dėka oda įgauna ir tolygesnę spalvą (vitaminas C turi įtakos melanino gamybai).

Prieš senėjimą nukreiptas ampules naudojant ilgesnį laiką oda tampa lygesnė ir elastingesnė, yra apsaugota nuo laisvųjų radikalų žalos ir kenksmingo UV spinduliuotės poveikio.

Atgaivinti odą verta po kiekvienos sunkesnės darbo dienos. Šiam pavasariui labai reikia švytėjimo ir gyvybingumo pliūpsnio.

Užtikrina išsiilgtą stangrumą

Shop.drbronner.com nuotr./Losjonas drėgmei atstatyti
Shop.drbronner.com nuotr./Losjonas drėgmei atstatyti

Dirbtiniai šviesos šaltiniai, ilgos darbo valandos prie kompiuterio, gausiai vartojama kava veido odą ne tik išsausina, bet ir nualina.

Pilkšva, sausa, dažnai ir šerpetojanti oda, ne tik nepuošia, bet ir tampa tikru galvos skausmu. O taip norėtųsi atgimti su pavasarį bundančia gamta...

Grąžinti odai šaltuoju metu prarastą stangrumą ir elastingumą žada ekologiškais levandų ir kokoso aliejais praturtintas „Dr.Bronner‘s“ losjonas.

Lengvai įsigeriantis, efektyviai drėkinantis ir maitinantis jis bematant atstato prarastą odos balansą ir leidžia mėgautis įprastai gyvenimo malonumais.

Naudotis daugiau nei paprasta: nusiprausus tereikia įtrinti į drėgną odą ramiu atpalaiduojančiu judesiu.

Tegul vonios kambaryje šį pavasarį budintis losjonas neleis jūsų odai išsausėti.

Vienu kartu sprendžia tris problemas

Americancrew.com nuotr./Pasirinkimas laiką taupantiems vyrams
Americancrew.com nuotr./Pasirinkimas laiką taupantiems vyrams

Kalbai pasisukus apie grožio priemones, dauguma vyrų prisipažįsta esantys minimalizmo šalininkai.

Taigi, panašu, jiems aktualus ir svarbiausias vienas kriterijus, kuo mažiau vietos vonios kambaryje užimančios ir kuo daugiau nuveikiančios kosmetikos priemonės.

Plaukus, galvos ir kūno odą puoselėjantis amerikiečių šampūnas, kondicionierius ir dušo želė viename „American Crew 3 in 1” patiks laiką taupantiems vyrams.

Šiuo atveju vos vienas tinkamas pasirinkimas išsprendžia kylančias problemas.

Ši amerikiečių kompanija bene vienintelė pasaulyje gaminanti profesionalias plaukų priežiūros priemones tik vyrams.

Jos sukurti plaukų, veido ir kūno produktai prižiūri plaukus, puoselėja galvos odą, o modeliavimo priemonės pateisina esamus vyrų įpročius.

Panašu, jog jie žino, ko iš tiesų nori vyrai.

Gražina apimtį ir žvilgesį

Italijoje gimęs sausas šampūnas genealus tuo, kad per akimirksnį sugeria perteklinį plaukų riebalavimąsi, atkuria žvilgesį ir gražina dėl įvairiausių priežasčių prarastą apimtį.

Tai itin patogus, praktiškas ir kokybiškas pasirinkimas kasdieniams ritualams, įkvėpiantis kurti ir naujus įvaizdžius, kas itin aktualu pavasarį.

Sausą šampūna „Alfaparf Milano“ kūrė lyderiaujanti Italijos tarptautinė profesionalių plaukų priežiūros ir kosmetikos gamintoja „Alfaparf“, kurios gaminiai jau spėję pagarsėti dėl išskirtinai aukštos kokybės visame pasaulyje.

Žada glotnumą, minkštumą ir UV apsaugą

Neumabeauty.com nuotr./Šampūnas ir kondicionierius plaukų gyvybei atkurti
Neumabeauty.com nuotr./Šampūnas ir kondicionierius plaukų gyvybei atkurti

Ploni, besielektrinantys ir besišaukiantys plaukai po kepurių ir šalikų sezono nekantrauja sulaukti profesionalios pagalbos.

Pradėti reiktų nuo profesionalios drėgmės balanso atstatymo, o tą tobulai daro JAV gamintojai.

Gausiai putojantis ir drėgmę atstatantis šampūnas „Neuma” grąžina plaukams klusnumą ir švelnumą.

Produkto sudėtyje nėra sintetinių kvapų, aplinką teršiančių medžiagų – tiesiog natūralus mišinys sudarytas iš atsinaujinančių medžiagų.

Efektyviausiai šampūnas atsiskleidžia naudojant jį drauge su „Neuma” plaukų kondicionieriumi, kuris neapsunkina plaukų, grąžina drėgmę, padeda išlaikyti esamą plaukų spalvą ir suteikia UV spindulių apsaugą, kas itin aktualu šiltajam sezonui artėjant.

Šiame gaminyje esanti UV Guard formulė plaukus drėkina ir apsaugo nuo išorinės drėgmės.

Plonų ir silpnų plaukų būklę gerinantys JAV gamintojų pasirinkimai tausoja jūsų piniginę.

Juos išmėginę tikina, kad galvai išplauti ir sudrėkinti pakanka nedidelio šampūno ir kondicionieriaus kiekio, o efektas maloniai nustebina.

Atstato pėdų drėgmę

Gehwol.de nuotr./Pėdų kremas
Gehwol.de nuotr./Pėdų kremas

„Pavasarėjant, po žiemos sezono, dažnas apsilankęs pedikiūro salone išgirsta klausimą: „tikriausiai namuose šildomos grindys?“

Grožio salono specialistams akis bado itin išsausėję ir sutrūkinėję klienčių padai.

Kaip tinkamai atgaivinti ir atkurti apsauginę pėdų funkciją žiemai pasibaigus siūlo vokiško pėdų kremo „Gehwol“ gamintojai.

Efektyviausiai pažeistas raginis odos sluoksnis atkuriamas pasitelkus šaltalankių ir avokadų aliejais praturtintą pėdų priežiūros priemonę, kurioje esama odą maitinančių dumblių ekstraktų, antibakteriškai veikiančio farnezolio ir sausą kietą odą minkštinančio šlapalo.

Tyrimais įrodyta, kad, naudojus pėdų kremą 3-4 savaites, atkuriamas pažeistas raginis pėdų sluoksnis, oda atgauna elastingumą ir nebetrūkinėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas