Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„H&M“ ir britų menininkė K.Morgan sukūrė laukinio gyvenimo įkvėptą kolekciją vaikams

Prekių ženklas „H&M“, bendradarbiaudamas su britų menininke Kate Morgan, sukūrė ryškiais raštais margintų drabužių ir aksesuarų kolekciją vaikams, vaizduojančią laukinį gyvenimą ir jo kraštovaizdžius, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„H&M“ ir Kate Morgan kolekcijos vaikams modeliai
„H&M“ ir Kate Morgan kolekcijos vaikams modeliai / Gamintojo nuotr.

„Kate Morgan Studio x H&M“ kolekcijoje vaikams, pasitelkiant spalvas, gyvenimui prikeliama džiunglių fantazija. Menininkė Kate Morgan, naudodama akvarelę, sukūrė skirtingus piešinių motyvus, sudarančius kolekcijoje vyraujančius raštus. Kolekcijoje vaizduojami tukaniniai paukščiai, papūgos, tigrai, leopardai, flamingai ir kiti laukinės gamtos gyventojai.

Gamintojo nuotr./„H&M“ ir Kate Morgan kolekcijos vaikams modelis
Gamintojo nuotr./„H&M“ ir Kate Morgan kolekcijos vaikams modelis

„Bendros kolekcijos kūrimas man buvo itin smagi patirtis, ypač pirmą kartą matant, kaip mano sukurti meno kūriniai transformuojami ir perkeliami ant drabužių. Vaikystėje labai žavėjausi džiunglių gyvenimu ir gyvūnais, tad, tikiuosi, šioje kolekcijoje vaizduojama laukinė gamta įtrauks ir sudomins vaikus“, – teigia menininkė Kate Morgan.

Kolekcijoje galima rasti marškinėlių, kelnių, suknelių, šortų, kombinezonų bei maudymosi kostiumėlių. Didžioji dalis drabužėlių yra pagaminti iš medvilnės, lengvo šifono ir žvynelių detalių. Žavūs ir laisvi siluetai papildyti tokiomis detalėmis kaip raukinukai bei asimetriški drabužių kraštai. Be kolekcijos aksesuarų, skirtų vaikams, galima rasti basučių, kepurių ir lankelių.

„Kate Morgan labai talentinga menininkė, kurios darbai įkvepia ir kelia džiaugsmą, todėl labai vertiname galėję stebėti, kaip jos piešiniai tampa drabužių ir aksesuarų dalimi. Šioje kolekcijoje daug ryškių spalvų, žalumos ir gyvūnų, tad nekantraujame sulaukti jauniausių mūsų klientų reakcijos“, – pasakoja „H&M“ asortimento vaikams dizainerė Sofia Löfstedt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento