Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Isabel Marant“ Paryžiuje pristatė naujausią kolekciją: ant podiumo – ir E.Herzigová

Paryžiuje tebevykstant mados savaitei 2020 m. pavasario ir vasaros kolekciją pristatė mados namai „Isabel Marant“, ant podiumo susikvietę modelių žvaigždyną, tarp jų – ir vienas žymiausių praėjusio amžiaus supermodelių – Eva Herzigová.
Irina Shayk, Eva Herzigová, Amber Valletta ir Kaia Gerber
Irina Shayk, Eva Herzigová, Amber Valletta ir Kaia Gerber / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Mados namų įkūrėja ir kūrybos vadovė Isabel Marant moterims lengvina užduotį – ieškodamos kitų metų pavasariui ir vasarai tinkamo naujo drabužio, pasidairykite vadinamųjų „booty“ šortų. Juos kolekcijoje ji derina su marškinėliais, plačiapečiais švarkais.

Kitas pasirinkimas – suknelės. Nertos, puoštos raukiniais, gėlėtos ir derinamos nebūtinai prie basučių ar batelių, bet ir prie ilgaaulių aukštakulnių.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./„Isabel Marant“ 2020 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./„Isabel Marant“ 2020 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis

Apskritai šiai kolekcijai būtų galima suteikti šūkį: „Jokių kelnių!“, o šortai, sijonai ir suknelės, derinami su ilgaauliais batais, nukelia į šio amžiaus pradžią.

Niekur iš mados kitų metų šiltąjį sezoną nedings kombinezonai, juos matome daugelio dizainerių 2020 m. pavasario ir vasaros kolekcijose.

Šį mėnesį vykstant mados savaitėms ant podiumo matėme ne vieną žymų veidą – ant „Versace“ podiumo pasirodė Jennifer Lopez, „Saint Laurent“ – Naomi Campbell.

Mados namai „Isabel Marant“, be žymiausių šių dienų vardų – Kaios Gerber, Gigi Hadid, dalyvauti šou pakvietė ir buvusią Bradley Cooperio žmoną Iriną Shayk, 46-erių supermodelį Evą Herzigovą bei 45-erių Amber Vallettą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas