Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Italų mados namai, jūsų laukiantys Vilniuje

Tam, kad apsilankytumėte italų mados namų parduotuvėse ir pasipuoštumėte jų prekių ženklų gaminiais, visai nebūtina vykti į Italiją. Viską, ko trokšta jūsų širdis, galima rasti čia pat, neperžengus Vilniaus slenksčio. Viena iš vietų, kurią tiesiog būtina aplankyti besidomintiems aukštąja mada ir norintiems su ja žengti koja kojon – Ogmios mieste įsikūrusi „GEDIMINO 22 išparduotuvė“, kurioje rasite net 13 skirtingų mados ženklų. Šiandien pristatysime tris iš jų – itališkuosius PINKO, TWINSET ir MAX&Co.
Italų mados namai, jūsų laukiantys Vilniuje
Italų mados namai Ogmios mieste, „GEDIMINO 22 išparduotuvėje“ / Partnerio nuotr.

Skirtingi esame ne tik mes, mūsų skoniai, bet ir prekių ženklai. Kiekvienas jų turi savo tikslinę grupę, ypatingą braižą ir stilių. Drabužių salone „GEDIMINO 22 išparduotuvė“ pristatomi ženklai yra vienijami nepriekaištingo dizaino ir kokybės, tačiau pabrėžia skirtingus moteriškumo ir moters grožio aspektus, tad kiekvieno jų kolekcijose atrasite tai, kas tinka būtent jums.

PINKO

„PINKO“ – charizmatiška Italijos dvasia ir polėkiu alsuojantis prekės ženklas, gimęs kaip atsakas nepriklausomos, stiprios ir seksualios moters, pasikliaujančios savo moteriškumu ir siekiančios jį išreikšti, poreikiams. Unikalus „PINKO“ kūrėjų požiūris įkvepia gyvybės kolekcijoms, kuriose susijungia griežti kirpimai, skulptūriški siluetai ir ritmiškai pasikartojančiais raštais marginti audiniai.

Jausminga, laisva ir savo vertę žinanti bei ja pasikliaunanti moteris – „PINKO“ kūrėjų mūza, įkvepianti šiuos savo neslepiamu moteriškumu ir tvirta valia. Kiekviena, pasirinkusį šį prekės ženklą, gali tokia tapti ir susikurti lemtingą, neblėstantį įvaizdį.

Daugelis „PINKO“ kolekcijų kurtos su įdomiausiais pasaulio dizaineriais ir stilistais, tokiais kaip Mark Fast, Alessandra Facchinetti, Marina Spadafora, Viviana Volpicella ir Nicola Brognano, atskleidžia prekės ženklo dinamiškumą ir siekį pritraukti ryškiausius kūrybos talentus idėjų ir mados plėtrai.

TWINSET

„TWINSET“ – vienas žinomiausių mados ženklų Italijoje, savo klientams siūlantis plačią aukštos kokybės ir nepriekaištingo dizaino drabužių, avalynės bei aksesuarų įvairovę. Savo identitetą ir požiūrį į darbą prekės ženklas pabrėžia kiekvieną kolekcijos modelį pažymėdama širdies simboliu, atspindinčiu kūrybą iš visos širdies, o didžiausią potencialą atskleidžia detalėse. Šilkiniai batų raišteliai, perliukais puoštos kepurės, nėrinių intarpai megztiniuose, suknelėse ir sijonuose, aplikacijos, smulkučiai nėriniai ant batų liežuvėlio – tai viskas, ko reikia, kad dar kartą galėtume įsitikinti – genialumas tikrai slypi paprastume.

Stipri, rafinuota miesto moteris, pasižyminti individualiu stiliumi, nebijanti pabrėžti savo moteriškumo ir vertinanti laikui nepavaldžią eleganciją – tai „TWINSET“ įkvėpėjos paveikslas. Jo kūrėjai atiduoda duoklę damoms, nebijančioms eksperimentuoti ir derinti iš pirmo žvilgsnio nesuderinamas detales, kurti jausmingą stilių, pabrėžiamą grubiais elementais ar romantiškas spalvas paryškinti aštriomis faktūromis. Prekės ženklas neapsiriboja ilgakojais mažiausių dydžių modeliais – jo kūriniai tinka bet kokiai figūrai, o dydžių skalė – itin plati.

MAX&Co.

„MAX&Co.“ – tai prekės ženklas, siekiantis ilgaamžes tradicijas apjungti su kūrybiškais formų, medžiagų ir spalvų eksperimentais, sukuriant dinamiškus, žaismingus ir smalsumą žadinančius įvaizdžius. „Vilkinti „MAX&Co.“ drabužiu moteris jaučiasi lyg atsidūrusi šiuolaikiškame, jaukiai įrengtame būste“, – teigia kompanijos atstovai, kuriantys madą dievinančiai jaunatviškai moteriai, siekiančiai visur ir visada patraukti aplinkinių dėmesį, tačiau nepamirštančiai patogumo.

„MAX&Co.“ kolekcijų modeliai pasižymi precizišku kirpimu, kruopščiai atrinkta spalvine gama bei netikėtais deriniais, perteikiančiais aistrą bei gyvybę ir galinčiais kiekvieną juos dėvinčiąją paversti primadona. Šį prekės ženklą renkasi itališka „personalita“ (it. asmenybė), iš minios išsiskirianti dama – gyvenimo džiaugsmu spinduliuojanti, veikli moteris, pasižyminti įgimtu instinktu gundyti, išvengiant vulgarumo. Iš akimirksniu aplinkinių žvilgsnius prikaustančių drabužių savo trokštamą stilių susikūrusi tokia tapti gali kiekviena.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?