Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įvaizdžio kūrėja išskyrė madingiausias sukneles šiai vasarai

Kiekvienas rytas daugumai moterų prasideda klausimu: kelnės ar suknelė? Suknelė pabrėžia moters eleganciją, lengvumą, įkvėpimą, norą mažiau skubėti ir puošti savimi pasaulį. Stilistė Raimonda Guogytė-Striūgė dalinasi įžvalgomis, kokias sukneles derėtų rinktis šią vasarą.
Suknelė
Suknelė / Shutterstock nuotr.

Kelnės, kaip jau žinome, mūsų gyvenime atsirado dėl daugybės aplinkybių: lygių teisių, noro siekti karjeros, svajonių. Jos tarsi gelbsti kuriant savimi pasitikinčios moters įvaizdį, jos praktiškos ir patogios.

Kai sunku apsispręsti dėl kasdienio stiliaus, galima turėti savo stiliaus tendenciją, bent jau kas antrą dieną puoštis suknelėmis, o kitas dienas skirti kelnėms, taip išlaikant stiliaus balansą.

Pasaulis kasdien įtraukia mus į skubėjimo verpetą, laiko sau lieka vis mažiau, bet labai svarbu savęs nepamesti.

Šiltuoju metu ypač norisi pasimėgauti akimirkomis, puoselėti grožį, įkvėpti aplinkinius ir sustabdyti laiką su savo gražiausia suknele.

Taigi apie madingiausias sukneles šiai vasarai

Renkantis sukneles svarbu atkreipti dėmesį ne tik į mados tendencijas, bet ir į kokybę, tvarumą. Vasarai geriausia rinktis sukneles, pasiūtas iš šilko, medvilnės, lino, viskozės, leocelio, tencelio, modalo.

Mados ikona Coco Chanel sakydavo: visada geriau turėti dvi tobulas sukneles, nei keturias vidutiniškas.

Šilkinė suknelė. Vasaros spintos pažiba taps šilkinė suknelė. Šilkinės suknelės primins mums apie tvarumą ir rūbo galimybę dėvėti jas daugiau kartų ir kelioms skirtingoms progoms. Tik pakeitus aksesuarus ir detales.

Shutterstock nuotr./Suknelė
Shutterstock nuotr./Suknelė

Vakarui renkantis šilkinę suknelę būtina suderinti tris aksesuarus: pasirinkti aukštakulnius, derančius papuošalus ir nepamiršti delninukės. Tobula elegancija.

Norint kasdienio įvaidžio su šilkine suknele, užtenka parinkti žemakulnius batelius, švarkelį ir papildyti įvaizdį mėgstamiausia savo rankine.

Raštuota suknelė. Raštų sutiksite daug ir įvairių šį sezoną, išties nemažai pasirinkimo ieškant savo tobulos sukneles. Madingas gėlių raštas ir įvairūs gamtos motyvai. Karaliauti lieka ir raštai su geometrinėmis figūromis, dryžiai, antrą sezoną nesitraukia ir gyvūnų raštai.

Svarbiausias klausimas renkantis raštus: koks raštas atspindi jus ar dera jūsų spintoje? Nes su raštuota suknele susigyventi ir ją derinti, visada reikalingos didesnės pastangos.

Shutterstock nuotr./Suknelė
Shutterstock nuotr./Suknelė

Ilgos suknelės. Ilgos suknelės sugrįžta, norėdamos paliesti gatvių grindinius, užimti daugiau erdvės ir įkvėpti moteris vėl pasijusti karalienėmis.

Ilgos suknelės primena apie eleganciją, bei padeda lengviau susikurti norimą stilių. Rekomenduoju bent vieną ilgą suknelę turėti savo spintoje.

Shutterstock nuotr./Suknelė
Shutterstock nuotr./Suknelė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas