Kaip atostogas pasitikti madingai – 8 deriniai iš „Membershop“

Vasara, šiluma lepinantis oras ir atostogų nuojauta įkvepia pokyčiams ne tik mus pačius, bet ir mūsų spintą. Šiltus rūbus keičia lengvi ir vėjyje plazdantys, lentynose ima karaliauti iš lininiai drabužiai, o ryškios spalvos ir raštai lydi mus visur, kur tik eitume. Tačiau visi puikiai žinome, jog to negana ir vis dairomės į naujas kolekcijas tikėdamiesi rasti kažką, praturtinsiančio mūsų aprangą. Kad dairytis netektų ilgai, Ogmios mieste įsikūręs lyderiaujantis mados prekių išpardavimų klubas „Membershop“ pateikia 8 skirtingus derinius, su kurių kiekvienu jausitės lyg ką tik nužengusi nuo podiumo.
„Silvian Heach“ suknelė 99,99€, „Max&Co“ suknelė 129€
„Silvian Heach“ suknelė 99,99€, „Max&Co“ suknelė 129€ / Partnerio nuotr.

1. Britiška elegancija

Vasaros metu jūsų laukia ne tik paplūdimys, bet ir daug oficialių susitikimų ar renginių? Nesijaudinkite, galimybė atrodyti elegantiškai ir tuo pat metu vasariškai egzistuoja. Tereikia subtilių spalvų, įdomių kirpimų, natūralių audinių ir Jūs – pasiruošusi sužavėti bet kokią publiką.

„Membershop“ rekomenduoja Didžiosios Britanijos prekės ženklo, jau spėjusio išpopuliarėti visame pasaulyje, „Lavish Alice“ kombinezoną atvirais pečiais, papuoštą subtiliais raštais, prie kurio idealiai tiks bet kokie tamsūs aukštakulniai, bei „Lavish Alice“ kreminę elegantišką suknelę žemiau kelių.

Partnerio nuotr./„Lavish Alice“ kombinezonas 39,99€, „Lavish Alice“ suknelė 39,99€
Partnerio nuotr./„Lavish Alice“ kombinezonas 39,99€, „Lavish Alice“ suknelė 39,99€

2. Natūralūs audiniai

Visi žinome, jog natūralūs audiniai (o ypač jų karalius linas) yra nepakeičiami kiekvienos vasaros palydovai. Karštomis dienomis jie vėsina, leidžia kvėpuoti odai ir puikiai sugeria drėgmę bei pasižymi neblėstančia elegancija ir ilgaamžiu žavesiu.

Vasariškas įvaizdis be lininių drabužių yra tiesiog neįsivaizduojamas, o tam, kad jį prisijaukintumėte ir jūs, „Membershop“ rekomenduoja derinius su plačiomis lininėmis „Max&Co“ kelnėmis. Šviesias spalvas mėgstančioms reikėtų jas derinti su šilkine palaidine ir ilgu lininiu švarku, o ryškaus įvaizdžio besidairančioms – su margaspalve „Max&Co“ palaidine vidutinio ilgio rankovėmis.

Partnerio nuotr./„Max&Co“ lininis švarkas 159€, „Max&Co“ lininės kelnės 69,99€, „Max&Co“ lininės kelnės 69,99€,  „Max&Co“ palaidinė 44,99€, „Selected Femme“ šilkinė palaidinė 29,99€
Partnerio nuotr./„Max&Co“ lininis švarkas 159€, „Max&Co“ lininės kelnės 69,99€, „Max&Co“ lininės kelnės 69,99€, „Max&Co“ palaidinė 44,99€, „Selected Femme“ šilkinė palaidinė 29,99€

3. Ilga suknelė

Ilga, lengva, plevėsuojanti suknelė – moteriškumo simbolis, vasarą įgyjantis dar daugiau galios. Ilgos suknelės išsiskiria savo nerūpestingu įvaizdžiu, ritmiškai pasikartojančiais motyvais, giliais skeltukais ir lengvumu. Įvairiausi audiniai, raštai, spalvos – šiltuoju metų laiku tai vienas populiariausių modelių, tad leiskite savo fantazijai ir įkvėpimui jus vesti ir išsirinkite sau labiausiai tinkantį variantą!

„Membershop“ siūlo sukneles, su kuriomis sukursite kardinaliai skirtingus įvaizdžius. „Trussardi“ medvilninė suknelė taps puikia atostogų palydove ir leisis į ilgus pasivaikščiojimus pajūrio smėliu, o rausvoji „Vila“ suknelė pavers jus bet kokio vakaro karaliene.

Partnerio nuotr./ „Trussardi“ medvilninė suknelė 149€, „Vila“ suknelė 29,99€
Partnerio nuotr./ „Trussardi“ medvilninė suknelė 149€, „Vila“ suknelė 29,99€

4. Raštai

Vasariškos saulės spinduliuose rusvėjant Jūsų odai, šviesėjant plaukams bei strazdanoms nudažant skruostus, drabužių spinta prašyte prašosi ko nors margo, gėlėto ir ryškiomis spalvomis traukiančio akį. Juk šiltasis metų laikas – puiki proga nusimesti sukaustančius oficialius drabužius ir duoti laisvę savo fantazijai!

Spalvų ir gyvumo ieškančioms, „Membershop“ siūlo rinktis „mergaitišką“, rausvą „Silvian Heach“ suknelę platėjančia apačia arba ilgą, vėjyje plazdančią, gėlėtą „Max&Co“ suknelę.

Partnerio nuotr./„Silvian Heach“ suknelė 99,99€, „Max&Co“ suknelė 129€
Partnerio nuotr./„Silvian Heach“ suknelė 99,99€, „Max&Co“ suknelė 129€

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento