Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Kaip į savo drabužinę įsileisti ir derinti ryškias spalvas? Stilistės patarimai

Pamirškite juodą – šiemet spalvoms tariamas drąsus „taip“, ypač jei jos derinamos nuo galvos iki kojų. Sakoma, jog spalvos turi įtakos mūsų emociniam nusiteikimui, tad būtent vieni ar kiti ryškūs atspalviai gali nuteikti optimistiškai ir pozityviai. Nors daugumai prisijaukinti ryškias spalvas yra tikras iššūkis, ypač tiems, kurių garderobą sudaro tamsių ir achromatinių spalvų paletė, visgi bent viena ryški ir akį traukianti detalė akimirksniu suteiks skoningo prieskonio jūsų įvaizdžiui.
Ryškios spalvos aprangoje
Ryškios spalvos aprangoje / 123RF.com ir Vida Press nuotr.

Kas ten žino, galbūt paeksperimentavę aksesuarais ir detalėmis, išdrįsite rengtis kaip niekuomet ryškiai? Tai galioja tiek vyrams, tiek moterims!

Nors šiais laikais mada nebeturi jokių taisyklių, tačiau svarbu nepamiršti, jog skoningas derinys – tai daugiausiai trys skirtingos spalvos vienu metu. Taigi, kaip neprašauti ir stilingai tarpusavyje derinti ryškias ir iš pažiūros sunkiai priderinamas spalvas?

Atrinkome kelias stilingas užsienio moteris, kurių instagramo profiliai mirgėte mirga ryškių spalvų deriniais.

Rožinė

Viena iš universaliausių spalvų – rožinė ir visi giminingi jos atspalviai. Neabejojame, jog savo spintoje turite bent vieną šios spalvos drabužį, na, o jei ne – meskite šalin stereotipus, jog rožinė tinka tik mažoms mergaitėms, juk ir atspalvių bei tonų yra begalės, tad tikrai rasite sau tinkamiausią.

Tačiau visgi ši spalva idealiausiai atrodo monochrominiu principu arba su tokiomis spalvomis , kaip raudona, purpurinė, oranžinė.

Klasikinė mėlyna

Mėlyna – šių metų spalva, tad ją prisijaukinti privaloma! Beje, ji nėra labai pretenzinga, tad pasirinkus tinkamą atspalvį, derės prie daugelio spalvų, pavyzdžiui žalios, rožinės, raudonos ir net pačios kaprizingiausios ir sunkiausiai priderinamos geltonos.

Deriniai su juoda ar pilka

Jei ryškių spalvų norisi, tačiau vis dar bijote įsileisti jų daugiau nei vieną – derinkite bent vieną ryškesnį drabužį prie juodų, pilkų ar kreminių atspalvių. Įvaizdis neatrodys toks drąsus ir principingas, tačiau tikrai modernus ir atkreipiantis dėmesį.

Ryškūs aksesuarai

Na, o jei esate ištikimi klasikai ir visi šie deriniai jums atrodo kiek per drąsūs – pažaiskite ryškesniais aksesuarais. Būtent aksesuarai yra ta įvaizdžio dalis, kuri akimirksniu pagyvina bet kokį derinį. Nesvarbu, ar tai būtų rankinė, batai, kaklo papuošalas ar kepurė – šiuo atveju sakome „ne“ juodai!

TAIP PAT SKAITYKITE: „Vyrų rato“ vedėjas Š.Kaniava: kad vyras ir moteris sukurtų harmoniją šeimoje, reikia tam tikrų dalykų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius