Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kalėdinis mados šou Vilnius Outlet

Iki Kalėdų likus vos savaitei, daugelis suskubo ieškoti paskutinių dovanų ar šventinių dekoracijų į didžiuosius prekybos centrus. Tam, kad paįvairintų skubėjimo kupinas gruodžio 16 dienos akimirkas, prekybos centras „Vilniaus Outlet” savo lankytojus nustebino kalėdiniu mados šou.
Kalėdinis mados šou Vilnius Outlet
Kalėdinis mados šou Vilnius Outlet / „Vilniaus Outlet” nuotr.

Modelių studijos MAŽOJI MIS ir modelių mokyklos CATWALK modeliai pristatė šventines kolekcijas iš Guess, United Colors of Benetton, Apranga, Pepco, Baby City bei stilingas naujienas iš Sportland ir Nike parduotuvių. Jaunieji modeliai nustebino kūrybiškumu, renginio metu jie pademonstravo savo kurtus šventinius derinius. Mados podiumu žengė įspūdingi karnavaliniai personažai, elegantiškos princesės, baleto šokėjos bei daugelis kitų.

Deriniuose, kuriuos atrinko stilistė Aušra Klimavičė, netrūko kalėdinės nuotaikos, blizgučių, prabangaus aksomo ir raudonos spalvos. Anot stilistės, šių kolekcijų drabužiai tinka ne tik šventiniu laikotarpiu. Daugelis elementų galėtų paįvairinti kiekvienos dienos garderobą. Blizgučius drąsiai derinkite su džinsais, raudoną spalvą įveskite, kuomet norite suteikti sau daugiau energijos, o plunksnos bei aksomas puikiai atrodys ne tik ruošiantis šventinei vakarienei.

„Vilniaus Outlet” nuotr./Kalėdinis mados šou Vilnius Outlet
„Vilniaus Outlet” nuotr./Kalėdinis mados šou Vilnius Outlet

Modelius paruošusi studijos vadovė Ernesta Elzbergaitė – Žalė džiaugėsi galėdama ne tik praskaidrinti nuotaiką prekybos centro lankytojams, bet ir suteikdama jauniems modeliams progą pademonstruoti savo gebėjimus elegantiškai ir grakščiai judėti podiumu. Pasak jos, merginos rodo puikų pavyzdį savo bendraamžėms, o taip pat ir įvairaus amžiaus moterims. Šventiniu laikotarpiu daugelis nori pasipuošti aukštakulniais ar elegantiška apranga, tačiau tokiais atvejais ypač svarbu prisiminti taisyklingą laikyseną.

Stilingo mados šou metu nepritrūko ir geros nuotaikos, kuria rūpinosi puikaus humoro jausmo nestokojantis TV aktorius ir renginių vedėjas Justinas Daugėla. O nuostabius muzikinius kūrinius dovanojo TV šou „Lietuvos balso“ finalininkė, „X faktoriaus“ bei nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos dalyvė, tarptautinių konkursų laureatė bei nugalėtoja Gabriela Ždanovičiūtė. Įkvėpti šventinių derinių, lankytojai negailėjo plojimų, palaikymo kupinų šypsenų ir žinoma, džiaugsmingų šūksnių!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas