Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„kARTu“ pristatė estetika dvelkiančią odinių rankinių kolekciją

Naujausioje pavasario ir vasaros kolekcijoje „Atspirtis“ pristatomi net trys rankinių modeliai. Iš jų sau tinkamą aksesuarą atras tiek veiklios ir dalykiškos moterys, tiek svajingos miesto romantikės, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Naujausia kARTu odinių rankinių kolekcija
Naujausia kARTu odinių rankinių kolekcija / Pranešimo autorių nuotr.
Temos: 3 Mada Rankinė Stilius

Kaip sako prekių ženklo kūrybos vadovė Ingrida Jasinskė, naujosios kolekcijos misija – pristatyti ne tik puikaus dizaino, bet ir praktiškas, įvairiapusiškas rankines, kurios moterims taptų nepakeičiamomis kompanionėmis kasdienybėje ir nauju atspirties tašku.

Pranešimo autorių nuotr. /Kūrybos vadovė Ingrida Jasinskė
Pranešimo autorių nuotr. /Kūrybos vadovė Ingrida Jasinskė

„Ši kolekcija kitokia. Ir pastarieji metai tokie buvo – kupini iššūkių, netikėtų posūkių ir sprendimų. Šio pavasario ir vasaros kolekcijoje pristatome tris rankinių modelius visiems gyvenimo scenarijams.

Pastaruoju metu, manau, dauguma atrado ir save naujose srityse, perėjo daug išbandymų ir dar neatrastų kelių. Mus visus užklupęs ypač darbingas periodas, tad šios, tiek minimalistinės, tiek didesnį pareiškimą kuriančios rankinės, tikiu, yra būtent tai, kas privers ir vėl pasijusti ypatingai“, – sako kūrėja.

Kurdama 2021 m. pavasario ir vasaros kolekciją I.Jasinskė pasirinko tris ingredientus: lengvumą, įvairovę ir drąsą. Kolekcija kalba apie laisvę sąmoningai ir motyvuotai laužyti taisykles, paminti idilę, atrasti naujas spalvas ir vėl iškėlus galvą žingsniuoti šurmulingomis miesto gatvėmis. Nebijoti ieškojimų ir atrasti save naujuose amplua.

Kolekciją sudaro trys nauji rankinių modeliai: mėgstantiems pasiimti didesnį bagažą – žaisminga „Eukalipto“ rankinė ar šarmo kupinas „Astilbės“ krepšys, kuriame vietą ras visas moteris gyvenimas, o mažo silueto rankinė „Dašis“ gali būti derinama kaip įvaizdinis aksesuaras – ant juosmens, kaklo ar įprastai ant peties.

Kolekcijoje persipina ne tik skirtingi charakteriai, bet ir švari, lengvumo suteikianti balta spalva. Taip pat įvedami pasteliniai tonai, kurie harmoningai žaidžia tarpusavyje.

Pranešimo autorių nuotr. /Naujausia kARTu odinių rankinių kolekcija
Pranešimo autorių nuotr. /Naujausia kARTu odinių rankinių kolekcija

Rankinėms išlaikant tvarumą, o metams kaupiant vis naujas istorijas, kūrėja skatina mažesnį vartotojiškumą:

„Kiekvienas galime būti ne tik stilingas, bet ir atsakingas. Dėl šios priežasties maža rankinių kolekcija yra ypač apgalvota, siekiama atsisakyti masinės gamybos ir iš jos sekamos išpardavimų kultūros.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas