Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kosmetikos priemonės, kurių reikia kiekvienai moteriai

Niekam nekyla klausimų, kodėl reikia rūpintis savo oda – tai, kaip ją prižiūrime, turi įtakos odos būklei ir bendrai mūsų savijautai. Tinkamą priežiūrą užtikrinti padeda kokybiškos, tikslingai pasirinktos kosmetikos priemonės – šį kartą aptarsime tas, kurios moterims yra reikalingos nepriklausomai nuo jų amžiaus ar gyvenimo būdo. Pasitikrinkite, ar visas jas esate įsigijusios.
Kosmetikos priemonės moterims
Kosmetikos priemonės moterims / Shutterstock nuotr.

Rankų ir kūno losjonas

Kūno kremai ar losjonai puikiai tinka norint odą suminkštinti ir suteikti jai daugiau švelnumo – juos reikėtų naudoti ištisus metus. Rankas, kojas ir kitas kūno zonas ypač rekomenduojama palepinti po maudynių duše: jos padės išlaikyti drėgmę, tad oda taps minkštesnė, elastingesnė ir išliks gerai sudrėkinta. Tuo tarpu šaltuoju sezonu rankinėje pravartu turėti nedidelį rankų kremą, kuris padės išvengti odos suskirdimo.

Prausiklis, tonikas ir veido kremas

Tai – pagrindinės odos priežiūros priemonės, kurias patariama įtraukti į kasdienę savo rutiną. Valikliai leis nuplauti nešvarumus ir riebalų perteklių, tonikas atgaivins odą ir subalansuos pH, o kremas aprūpins ją naudingomis medžiagomis. Kartu su šiais produktais taip pat pravartu naudoti paakių kremus ir serumus – visus juos reikėtų rinktis atsižvelgiant į savo odos tipą ir jo poreikius. Ypač verta apžiūrėti natūralias, augalinės kilmės ingredientais praturtintas priemones – tai galėsite padaryti paspaudusios ant šios nuorodos: https://pigu.lt/lt/puslapis/naturali-ekologiska-kosmetika.

Sausas šampūnas

Žinoma, pirmiausia reikėtų apsirūpinti pagrindinėmis Jūsų plaukams tinkančiomis priemonėmis, tokiomis kaip šampūnas, kondicionierius ir kaukė. Tačiau dar geriau, jeigu turėsite ir sausą šampūną, kuris padės kebliomis situacijomis, kai paprasčiausiai nespėsite išsiplauti plaukų ir norėsite tai užmaskuoti. Tiesa, įprastų priemonių jis pakeisti negali, tačiau kai reikia greito sprendimo, tai neabejotinai yra vienas geriausių pasirinkimų.

Lūpų blizgis, lūpdažis

Šios priemonės bet kokiam įvaizdžiui suteikia išbaigtumo, todėl jas patariama naudoti ir kasdienybėje – svarbiausia atrasti Jums tinkantį ir patinkantį atspalvį. Dar geriau, jei blizgiai ar lūpdažiai bus praturtinti papildomais ingredientais, kurie puoselės lūpų odą. Tačiau šį vaidmenį galima patikėti ir balzamams: jie tiks tais atvejais, kai lūpų išryškinti nesinorės.

Apsauga nuo saulės

Nors vis dar atsiranda manančių kitaip, veido odą nuo saulės reikia saugoti ištisus metus, tad SPF filtrą turintys produktai turėtų būti naudojami net ir apniukusiomis dienomis. Kartais tokią apsaugą gali pasiūlyti ir dekoratyvinė kosmetika ar kitos mūsų naudojamos priemonės, tačiau priešingu atveju reikės pasirūpinti papildomu apsauginio kremo sluoksniu.

Dekoratyvinė kosmetika

Šių priemonių negalėtume pavadinti būtinomis, tačiau jeigu norėsis sukurti puošnesnį, ryškesnį įvaizdį, be jų nepavyks išsiversti. Tokioms situacijoms pasiruošite įsigijusios makiažo pagrindą, blakstienų tušą, akių šešėlius, o galbūt – net ir skaistalus bei bronzantus. Tiesa, esant poreikiui, šių priemonių sąrašą galima ir dar labiau išplėsti. El. parduotuvėje Pigu.lt L‘Oreal dekoratyvinė kosmetika nustebins plačiu pasirinkimu, tačiau čia rasite ir kitų patikimų gamintojų siūlomos produkcijos.

Makiažo valiklis

Apsirūpinus dekoratyvine kosmetika, reikės pagalvoti apie tai, kaip ją nuvalysite – siekiant išvengti odos problemų, šio žingsnio reikėtų nepraleisti bet kokia kaina. Geriausia, jeigu įsigytumėte ne tik odos poreikius atitinkantį valiklį, bet ir apsirūpintumėte šiam tikslui skirtomis servetėlėmis, kurias visuomet galėsite nešiotis su savimi.

Apsirūpinusios visais šiais produktais, būsite pasiruošusios bet kokioms situacijoms ir deramai pasirūpinsite savo oda. Tai, kaip su ja elgiamės dabar, turės įtakos tam, kaip oda atrodys po kelių ar keliolikos metų, tad tam tikrą rutiną būtina turėti net ir tuomet, jei dabar būklė atrodo nepriekaištinga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas