Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Madingiausių 2022 m. auskarų apžvalga: puošnūs ir alsuojantys retro nuotaika

Neretai užplūstantis jausmas, kad įvaizdis tarytum ne visiškai užbaigtas, yra susijęs su aksesuarų stygiumi. Aksesuarai gali paįvairinti įprastą akiai garderobą, pripildyti jį naujų spalvų, tendencijų, elementų. Tiesa, taip pat kaip ir drabužiai, aksesuarai yra priklausomi nuo mados kaitos taisyklių, kurių išmanymas gali palengvinti stiliaus derinimo procesus.
Auskarų tendencijos
Auskarų tendencijos / Vida Press nuotr.

Vienas ryškiausių aksesuarų, formuojančių įvaizdžio nuotaiką, yra auskarai. Tai veido plote figūruojantis akcentas, taigi, nenuostabu, kad į akis jis krenta bene pirmiausia. Auskarai laviruoja nuo blizgių ir prašmatnių iki vos pastebimų ar minimalistinių, negana to, jie jau seniausiai veriami ne vien į ausis.

Tapę tokiu charakteringu stiliaus elementu ir įgiję aibę modifikuotų formų, jie išgyvena savus virsmo ir kaitos etapus, kasmet pasižyminčius vis kitais bruožais ir tendencijomis.

Daugiaspalviškumas

Kalbant apie auskarus, šiais metais jų paletė turėtų nušvisti kaip įmanoma daugiau tonų – tiek ryškiais ir intensyviais, tiek sodresniais ir brandesniais. Nebijokite rizikingų sprendimų, žinoma, įsivertinę, ar spalva dera prie jūsų veido, dėvimos aprangos ir apskritai jums patinka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas