Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Menininkė sukūrė įspūdingą nuotakos suknelę iš tualetinio popieriaus

Sakoma, jog nėra blogo oro, yra tik bloga nuotaika. Tačiau jeigu šią suknelę vilkėtumėte lietingą dieną, kažin ar jūsų nuotaika nesubjurtų. JAV Šiaurės Karolinos valstijoje gyvenanti meno studentė Olivia Mears vestuvinę suknelę iš tualetinio popieriaus sukūrė maždaug per 20 valandų.
Tualetinis popierius
Asociatyvinė nuotrauka. Tualetinis popierius / „Shuterstock“ nuotr.

Šiam savo kūriniui ji sunaudojo 11 tualetinio popieriaus ritinėlių, 30 metrų lipnios juostelės ir didelį kiekį klijų. Viktorijos laikų stiliaus drabužius kurianti jaunoji dizainerė portalui „The Daily Mail“ atskleidė, kad suknelę kūrė specialiai konkursui, kuriame buvo renkamos gražiausios nuotakų suknelės iš tualetinio popieriaus.

„Pasisėmusi įkvėpimo iš Viktorijos laikų balinių suknelių aš pabandžiau sukurti prabangos ir magijos sintezę. Kad suknelė atrodytų šiuolaikiškai, nusprendžiau padaryti korsetą ir jį pagražinti rožių formos gėlėmis, raukinukais bei ilgu, žeme besivelkančiu sijonu“, – apie savo įspūdingą kūrinį pasakojo Olivia Mears.

Nors suknelė iš pažiūros atrodo ganėtinai trapi, jaunoji dizainerė skuba nuraminti – vidinė suknelė dalis sutvirtinta pakavimui skirta lipnia juosta, todėl ją suplėšyti nėra lengva, vis dėlto, anot dizainerės, tam, kad modelis ja pasipuoštų, reikia tikrai ne vienos rankų poros...

Įspūdingąją suknelę sukūrusi Olivia šiuo metu studijuoja Vakarų Karolinos universitete ir nors ateityje ji svajoja išvykti į Los Andželą, kur galėtų plėsti savo kaip dizainerės karjerą, šiuo metu jos pagrindinis tikslas – įkvėpti savo studentus išbandyti naujas meno formas ir nebijoti eksperimentuoti.

Suknelės nuotraukas pasižiūrėti galite paspaudę ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas