Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Naujausioje „Balmain“ kolekcijoje – švarkai išraiškingais pečiais, derinami ir prie džinsų, ir prie šortų

Paryžiuje mados namai „Balmain“ pristatė savo naujausią – 2021 m. pavasariui ir vasarai – skirtą kolekciją, kurios skiriamuoju bruožu tapo švarkai pakeltais smailėjančiais pečiais, derinami prie kelnių, džinsų ir net šortų.
„Balmain“ 2021 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modeliai
„Balmain“ 2021 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modeliai / „Scanpix“/„Capital Pictures“ ir „Scanpix“/SIPA nuotr.

Kaip rašo fashionista.com, šio „Balmain“ šou pavadinti tipiniu neišeina – toks jis ir nebuvo. Visų pirma dėl to, kad pažiūrėti naujausių dizainerio Olivier Rousteingo darbų dėl koronaviruso pandemijos apribojimų negalėjo atvykti daugelis įžymybių, stilistų ir kitų prekių ženklo draugų.

Pats dizaineris renginio pradžioje išėjo ir atsisėdo ant kėdės podiumo gale, stebėdamas šešis vyresnio amžiaus modelius, vilkinčius margus – juodos, baltos ir pilkos spalvų – ansamblius.

„Scanpix“/„Capital Pictures“ nuotr./„Balmain“ 2021 m. pavasario ir vasaros kolekcijos pristatymas
„Scanpix“/„Capital Pictures“ nuotr./„Balmain“ 2021 m. pavasario ir vasaros kolekcijos pristatymas

Šie drabužių modeliai iš tiesų buvo paimti iš mados namų archyvų, kuriuos praėjusio amžiaus viduryje sukūrė pats Pierre'as Balmainas, o O.Rousteingo komanda pridėjo savo ranką – panaudojo neseniai atnaujintą PB labirinto raštą.

Juos demonstruojančios moterys praeityje visos dalyvavo salono stiliaus pristatymuose, todėl ir dabar buvo pakviestos, siekiant atiduoti duoklę tiems laikams. Visa tai buvo pavadinta paveldu.

Dizaineriui ir minėtiems modeliams pasitraukus į užkulisius, suskambus elektroninei muzikai, neoniniais ansambliais nuo galvos iki kojų prasidėjo 2021 m. pavasario ir vasaros sezono kolekcijos pristatymas.

„Scanpix“/„Capital Pictures“ nuotr./„Balmain“ 2021 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis
„Scanpix“/„Capital Pictures“ nuotr./„Balmain“ 2021 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis

Šios kolekcijos akcentu tapo tiek trumpi, tiek ilgi švarkai išraiškingais pakeltais pečiais. Jie buvo ir kostiumėlių, ir vakarinės aprangos dalis. Dizaineris švarkus priderino ir prie šortų, ir prie ilgų apačioje platėjančių kelnių bei džinsų.

Kaip sakė pats O.Rousteingas: „Po tiek mėnesių, praleistų dirbant namuose, sėdint prie virtuvės stalo per konferencinius pokalbius (nuotoliniu būdu), ne taip jau ir stebina pamatyti švarką, derinamą su dviratininko šortais, ar ne?“

Šioje laisvesnio stiliaus „Balmain“ kolekcijoje džinsas derinamas su „Swarovski“ puoštomis palaidinėmis, švarkais stačiais pečiais ir megztomis oversized liemenėmis.

Kadangi šios kolekcijos tema – „Optimizmas“, jos pristatymą užbaigė blizgių suknelių modeliai.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./„Balmain“ 2021 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modeliai
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./„Balmain“ 2021 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modeliai

„Galbūt mano optimizmas atspindi mano asmeninę istoriją – juk ne taip seniai toks, kaip aš, niekada neturėjo užimti pozicijos, kurią šiandien užimu, – teigė O.Rousteingas. – Pokyčiai įvyksta. Paaukštinimui gali prireikti atkaklaus įsitraukimo, tačiau pažanga visada įmanoma.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas