Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujos kartos estetikos klinika Klaipėdoje: REVÙ CLINIC žengia į priekį su inovacijomis

REVÙ CLINIC pagaliau atveria duris Klaipėdoje ir su džiaugsmu pristato vieną moderniausių estetinės medicinos centrų regione. Ši klinika jau yra gerai žinoma ir pripažinta visoje Lietuvoje bei Europoje, todėl Klaipėdos gyventojai gali tikėtis aukščiausios kokybės paslaugų ir profesionalių sprendimų savo išvaizdai bei pasitikėjimui savimi gerinti. REVÙ CLINIC išsiskiria plačia paslaugų įvairove bei inovatyvia įranga, todėl kiekvienas klientas gali būti tikras, kad ras tinkamą sprendimą savo poreikiams.
REVU CLINIC
Naujos kartos estetikos klinika Klaipėdoje: REVÙ CLINIC žengia į priekį su inovacijomis / REVU CLINIC nuotr.

todėl kiekvienas klientas gali būti tikras, kad ras tinkamą sprendimą savo poreikiams.

Pilnas dermatologijos paslaugų spektras

REVÙ CLINIC teikia pilną dermatologijos paslaugų spektrą, įskaitant apgamų, kapiliarų, papilomų šalinimą bei randų mažinimą, pasitelkdama pažangiausią, 2024 metais pagamintą įrangą. Be to, klinikoje atliekamos lūpų putlinimo, botulino ir hialurono injekcijos, frakciniai veido lazeriai, leidžiantys pasiekti pastebimus rezultatus minimaliai invaziniu būdu be ilgo gijimo laikotarpio. Dar viena išskirtinė REVÙ CLINIC procedūra – plaukų būklės gerinimas naudojant PRP ir Dr. Cyj plaukų užpildus. Tai inovatyvus preparatas, kuris skirtas ne tik paskatinti plaukų augimą, bet ir pagerinti jų būklę, juos sustiprinti. Kiekviena procedūra atliekama laikantis griežtų kokybės standartų, o tai užtikrina maksimalų saugumą ir rezultatų efektyvumą.

REVU CLINIC nuotr./Naujos kartos estetikos klinika Klaipėdoje: REVÙ CLINIC žengia į priekį su inovacijomis
REVU CLINIC nuotr./Naujos kartos estetikos klinika Klaipėdoje: REVÙ CLINIC žengia į priekį su inovacijomis

Modernūs kūno formavimo įrenginiai

Be to, klinikoje siūlomas platus kūno formavimo procedūrų spektras. Viena jų – ONDA Coolwaves Plus procedūra – modernus būdas mažinti celiulitą bei riebalinį audinį ir išlyginti odos paviršių, naudojant inovatyvią mikrobangų technologiją, kurios veiksmingumas įrodytas moksliniais tyrimais bei daugybe klientų atsiliepimų.

Populiariausi metodai plaukų šalinimui lazeriu

Klaipėdoje taip pat siūlomos itin veiksmingos plaukų šalinimo procedūros, naudojant pažangiausius Aleksandrito ir Diodinius lazerius. Šios technologijos leidžia greitai ir efektyviai pašalinti nepageidaujamus plaukelius iš įvairių kūno sričių, užtikrinant ilgalaikius rezultatus ir minimalų diskomfortą. Aleksandrito lazeris yra itin veiksmingas šviesesnės odos ir plaukų tipams, o Diodinis lazeris puikiai tinka tamsesnei odai bei storesniems plaukams. Klinikoje naudojamas skirtingų technologijų derinys garantuoja, kad procedūros bus ne tik saugios, bet ir greitai duos norimus rezultatus, užtikrindamos sklandžią ir komfortišką patirtį kiekvienam klientui.

REVU CLINIC nuotr./Naujos kartos estetikos klinika Klaipėdoje: REVÙ CLINIC žengia į priekį su inovacijomis
REVU CLINIC nuotr./Naujos kartos estetikos klinika Klaipėdoje: REVÙ CLINIC žengia į priekį su inovacijomis

Klientai jau pasirinko

REVÙ CLINIC klientų vertinama už profesionalumą ir ypatingą dėmesį individualiems kiekvieno poreikiams. Daugiau nei 1000 žmonių įvertino kliniką Google platformoje ir vidutinis balas siekia net 4,9 iš 5. Tai patvirtina, kad REVÙ CLINIC ne tik atitinka, bet ir viršija savo pacientų lūkesčius. Dėmesys kiekvienai detalei ir nepriekaištingas klientų aptarnavimas leidžia klinikai būti vienai iš lyderiaujančių estetinės medicinos srityje, o pacientai drąsiai renkasi šią vietą siekdami aukščiausio lygio rezultatų.

REVÙ CLINIC nuolat plečia savo veiklą ir siekia tapti estetinės medicinos lydere ne tik Lietuvoje, bet ir visoje Europoje. Klinikos padaliniai veikia Vilniuje, Kaune, Rygoje, Berlyne, o dabar – ir Klaipėdoje, ir tai tik pradžia. Artimiausiu metu planuojama plėtra į dar daugiau Europos miestų, todėl REVÙ CLINIC tampa ne tik estetinės medicinos simboliu, bet ir inovacijų pavyzdžiu. Klaipėdos gyventojai dabar turi galimybę patirti šios klinikos siūlomą pažangą ir patikėti savo grožį bei sveikatą tikriems profesionalams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas