Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Newmood“ pataria – pirmenybė „laimingiems“ rūbams

Niekam ne naujiena, kad smokingas ar puošni suknelė akimirksniu ištiesina nugarą, vilkint oficialų kostiumėlį pakinta ne tik laikysena, kalbos maniera, bet ir ryžtingiau priimami sprendimai, o aukštos kokybės sportinė apranga motyvuoja siekti vis geresnių rezultatų.
Pirmenybė „laimingiems“ rūbams
Pirmenybė „laimingiems“ rūbams / Partnerio nuotr.

Kasdien vilkimi rūbų deriniai ne tik kuria įvaizdį, bet ir daro įtaką emocinei būsenai. „Laimingi“ rūbai gali pakelti nuotaiką gana paprastu būdu – atkreipdami aplinkinių dėmesį ir užtikrindami komplimentų laviną. Tačiau galima ir kur kas subtilesnė įtaka per pasąmonę veikiančius spalvų derinius ar rūbą lydinčias malonias asociacijas. Newmood stiliaus ekspertai pateikia keletą patarimų, kaip rūbų spintoje prisijaukinti laimės jausmą ir kokius rūbus vilkėti norint, kad lydėtų gera nuotaika.

Su rūbu suaugę prisiminimai – galinga jėga

Tikriausiai pastebėjote, kad užsimetus per atostogas įsigytą šalikėlį akimirką pasiveja šiltas pajūrio vėjas. Tas pats galioja rūbų deriniui, kurį vilkint išgirdote apie atleidimą ar kitą nemalonią žinią. Asmeninės asociacijos tarsi prilimpa prie rūbo, sukurdamos pozityvų arba negatyvų nuotaikos šleifą. Vietoj to, kad ignoruotumėte šią aplinkybę, verčiau išnaudokite sėkmę nešančių marškinėlių galią ir iš savo spintos ištremkite „nelaimingus“ aulinukus.

Spintoje neturi likti vietos netinkamo dydžio rūbams

Kai kurie rūbai gali numušti nuotaiką net neištraukus jų iš spintos. Jie liūdina būtent tuo, kad pavargo laukti, kol juos apsivilkus užsisegs užtrauktukas ar netraškės siūlės. Galite būti tikri - daili suknelė su nesusisegančiu užtrauktuku ne motyvuoja sportuoti, o kas kartą primena apie „netobulą“ figūrą. Ne suknelėms spręsti apie jūsų kūno formas! Nėra prasmės gadintis nuotaikos dėl netinkamo dydžio rūbų, nes kai pasikeis figūra, tada ir bus geriausia proga įsigyti naujų.

Asmeninė komforto zona prasideda nuo tinkamo dydžio patogių rūbų

Iš švelnių, malonią nešiojimo patirtį užtikrinančių audinių pasiūti rūbai sukuria ne tik fizinį, bet ir psichologinį komforto jausmą. Nepranokstamas kašmyro ar šilko švelnumas suteikia efektą, primenantį šiltą apkabinimą. Minkšta medvilnė užtikrina oro cirkuliaciją ir garantuoja nešiojimo komfortą. Pirkite tik tuos rūbus, kurie jums tobulai tinka ir užtikrina malonią nešiojimo patirtį.

Meilę savo kūnui verta puoselėti kiekvieną dieną

Rūbai gali tapti priemone puoselėti meilę ir dėkingumą savo kūnui. Pirmenybę teikite aprangai, kuri pabrėžia laibą liemenį, dailias kojas ar kitą kūno dalį, kuri jums atrodo pati tobuliausia ir mieliausia. Vilkint tokiu rūbu ne tik atrodysite patraukliai, bet ir puoselėsite meilę savo kūnui, nes nuolat prisiminsite jo privalumus.

Spintos revizija – puikus būdas prižiūrėti savo garderobo nuotaiką

Bent du kartus per metus skirkite laiko spintos revizijai. Nustebsite, kiek emocijų ten prisikaupia per sezoną. Spintos turinio peržiūrėjimas, nebereikalingų rūbų atrinkimas bei pamirštų perliukų atradimas gali tapti netgi savotišku terapijos seansu.

Dalykitės laimės jausmu padovanodami nebenešiojamus rūbus

Ne vienas tyrimas patvirtino, kad dažniau labdarai aukojantys žmonės jaučiasi laimingesni. Tai lengva suderinti su kitais principais – neturėti netinkamo dydžio rūbų ir atsisakyti drabužių, su kuriais susiję nemalonūs prisiminimai. Padovanojus nebenešiojamus rūbus spintoje atsiras daugiau vietos laimei, taip pat nudžiuginsite žmogų, kuriam tie rūbai tiks ir patiks.

Daugiau įkvėpimų kuriant savo laimingą rūbų spintą rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento