Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Odė motinystei ir žindymui: manekenė podiumu žengė naudodama pientraukį

Modelis, kuri neseniai susilaukė antrojo vaikelio, Londono madų savaitėje podiumu žengė naudodama pientraukį. Valeria Garcia, demonstruodama Martos Jakubowski kolekciją, po liemenėle ir juodu kostiumu išmaniai paslėpė išmanųjį pientraukį.
Valeria Garcia
Valeria Garcia / „Scanpix“ / „PA Pictures“ nuotr.

Tai nėra pirmas tokio pobūdžio pasirodymas. Modelis Mara Martin „Sports Illustrated“ renginyje žengė maitindama kūdikį ir sulaukė tikrų ovacijų, rašoma bbc.co.uk. Dėvėdama aukso spalvos bikinį ji žindė penkių mėnesių dukrą Arią.

Vida Press nuotr./Mara Martin ant podiumo su dukra Aria
Vida Press nuotr./Mara Martin ant podiumo su dukra Aria

Valeria Garcia, kilusi iš Argentinos, antrojo vaiko Antono susilaukė vos birželį. Jos dėvimas pientraukis „Elvie“ šou metu yra ne įprastas, o išskirtinis prietaisas, kuris valdomas per išmanųjį telefoną ir leidžia mamoms jį naudoti bet kur ir kada, nes surenka pieną po liemenėle.

„Scanpix“ / „PA Pictures“ nuotr. /Valeria Garcia
„Scanpix“ / „PA Pictures“ nuotr. /Valeria Garcia

Mara Martin buvo apipilta liaupsėmis socialiniuose tinkluose, tačiau netrūko ir tokių, kurie kaltino moterį siekiant dėmesio. Pats modelis teigė, negalinti patikėti, kad atsidūrė pirmuosiuose puslapiuose dėl to, ką daro kiekvieną dieną – tiesiog maitina dukrą.

Dar viena žindymo entuziastė – Chrisy Teigen pasidalinusi nuotrauka, kurioje maitina kūdikį sulaukė palaikymo, o į kritiką atsakė paprastai – jos žindymas tapo „dideliu reikalu“ dėl kitų žmonių problemų ir susireikšminimo, kai išties žindymas neturėtų būti problema.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas