Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Paryžiuje pristatyta „Loewe“ kolekcija – duoklė suknelėms ir totemiškoms rankinėms

„Tai laisva, tai jausminga, tai satinas, tai masė audinių. Jaučiu, kuo šis prekių ženklas tampa – jo DNR, – Vogue.com sakė Jonathanas Andersonas, apibendrindamas savo „Loewe“ 2019 m. pavasario ir vasaros sezono kolekciją. – Mintyje turėjau žmones, vaikštančius po galeriją, jie visi individai, tačiau juos jungia ta pati gija.“ 
„Loewe“ 2019 m. pavasario ir vasaros kolekcijos pristatymas
„Loewe“ 2019 m. pavasario ir vasaros kolekcijos pristatymas / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Kas yra ta vientisa gija? Bohemiška, atsipalaidavusi, suaugusi, madinga? Sunku įvardyti vengiant madingų klišių, bet štai ji: kultivuojančios elegancijos jausmas kyla iš naujosios mados apsaugos, o J.Andersonas yra tarsi avangardas joje.

Mados namų kūrybos vadovas šou surengė UNESCO paveldo pastate, o modeliai, pristatydami kolekciją, vaikščiojo tarp trijų skirtingų šiuolaikinių menininkų kūrinių.

Be matytų suknelių, sijonų ir palaidinių, reikia nepamiršti, kad pagrindinė ispanų prekių ženklo „Loewe“ gaminama prekė yra rankinės, skirtos moterims ir vyrams.

Šioje kolekcijoje – įvairiausios moterims skirtos rankinės. Dizaineris jas pavadino „totemiškomis“: pasiūtos iš odos, nertos, drobinės, pintos – jos vaidina brangaus dėvimo meno vaidmenį ir priklauso rafinuotai, nepastebimai turtingai genčiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas