Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paryžiuje pristatyta naujausia „Lanvin“ kolekcija – įkvėpta Mažojo Nemo

Paryžiuje vykstant mados savaitei, prancūzų mados namai „Lanvin“ po atviru dangumi pristatė savo naujausią – 2020 m. pavasario ir vasaros – kolekciją.

Iškritusi dulksna neišgąsdino Quai Branly muziejaus sode susirinkusių svečių – jiems buvo išdalyti permatomi skėčiai – ir nesugadino mados namų kūrybos vadovo Bruno Sialelli vizijos.

Sodai, kuriuos sukūrė garsus botanikas Gillesas Clémentas, yra tarsi nuošalus prieglobstis Paryžiaus širdyje, su vingiuotais takeliais ir siūbuojančiais bambukais, skatinančiais svajoti ir pamąstyti, rašo standard.co.uk.

Kolekcijos pristatymas vyko tyloje. Visiems svečiams buvo išdalytos ausinės, kuriose grojo garso takelis, maišytas su „Musių valdovo“ ir siurrealistinio prancūzų animacinio filmo „Karalius“ bei „The Mockingbird“ ištraukomis.

VIDEO: Dulksna nesutrukdė svajingos „Lanvin“ kolekcijos pristatymo

Į šį svajingą burbulą tilpo ir kolekcijos mūza – komiksas „Mažasis Nemo miego šalyje“, nupieštas iliustratoriaus Windsoro McCay 1905 m., kurio miego nuotykiai kas savaitę buvo spausdinami laikraštyje „New York Herald“.

Namų kūrybos vadovas B.Sialelli kitų metų šiltajam sezonui pristatė kolekciją, kurios drabužiai marginti piešiniais, o nuostabusis Nemo pasaulis buvo puikiai suderintas su aukštosios mados namų palikimu, kuris prasidėjo, kai jų įkūrėja Jeanne Lanvin piešė drabužius savo dukrai Marguerite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas