Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Profesionali dermatokosmetika vienoje platformoje – efektyvūs produktai ir greitas apsipirkimas

Artėjant Kalėdoms išskirtines galimybes pasirūpinti savo veidu, kūnu bei plaukais profesionalų sukurtomis priemonėmis namų sąlygomis kviečiame elektroninėje parduotuvėje www.eraesthetic.shop. Joje siūloma profesionali dermatokosmetika bei įvairūs naujos kartos įrenginiai veido odos stangrinimui, patempimui, struktūros gerinimui, plaukų slinkimo gydymui su pirmaisiais pasaulyje lazeriniais prietaisais „HairMax“.
Profesionalios priemonės
Profesionalios priemonės / Partnerio nuotr.

Išskirtinėje dermatokosmetikos elektroninėje parduotuvėje www.eraesthetic.shop galima įsigyti pasaulyje pripažintų profesionalios kosmetikos gamintojų – „Diego dalla Palma“, „Caregen“, „Intraceuticals“, „Laneige“, „Volcano spa“ ir kt. kosmetikos priemonių.

„Era Esthetic“ klinikos jau daugiau nei 12 metų specializuojasi estetinėje ir lazerinėje medicinoje, teikia aukščiausio standarto paslaugas ir išskirtinį dėmesį skiria savo klientams. Būdami inovacijų lyderiais Lietuvoje ir atsižvelgdami į žmonių poreikius gauti ne tik profesionalias gydomąsias ir grožio paslaugas, bet ir kokybiškai pasirūpinti savo odos priežiūra namų sąlygomis, savo veiklą praplėtė ir persikėlė į internetinę erdvę. Elektroninėje parduotuvėje kiekvienas iš mūsų kelių mygtukų paspaudimu gali greitai ir patogiai įsigyti dermatokosmetiką, rekomenduojamą šios klinikos gydytojų dermatologų, kurie kasdieną teikdami estetinės medicinos paslaugas labai gerai išmano veido, kūno odos struktūrą bei žinių vedami supranta, kokios aktyviosios medžiagos kosmetikoje yra veiksmingos, atskirai kiekvienai odos indikacijai. Plaukų priežiūros priemonės, įrenginiai atsirenkami iš trichologijos praktikos.

„Atsirinkdami distribucinius prekinius ženklus, tampant ekskliuzyviniais jų atstovais ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse, atsakingai stebėjome ir pačių produktų gamybos procesą. Vienas iš pavyzdžių – Pietų Korėjos CAREGEN kompanija, kurios laboratorijoje mūsų klinikos komanda lankėsi bei matė gamybos procesą“, – sako viena iš „Era Esthetic“ klinikos įkūrėjų, gydytoja dermatologė – trichologė Jurgita Stoškienė.

Partnerio nuotr./Profesionalios veido priežiūros rinkiniai
Partnerio nuotr./Profesionalios veido priežiūros rinkiniai

Profesionalios dermatokosmetikos elektroninėje parduotuvėje rasite ir Milane gaminamą „Diego dalla Palma Professional“ kosmetiką, kuri pristato skirtingus sprendimus moterims ir vyrams – „Oda be trūkumų padeda sukurti įvaizdį be trūkumų“, toks „Diego dalla Palma“ šūkis. Ši kosmetika padeda spręsti odos išsausėjimo problemas ir mažina raukšles.

Pasirenkant šio gamintojo produktus „Era Esthetic“ ypač daug dėmesio skyrė odą regeneruojantiems ir atnaujinantiems produktams. Mąstydami apie brandžią odą turinčias klientes, parinko joms koreguojančius, raukšles užpildančius ir stangrinančius serumus „Antioxidant ANTI-AGE“, SKIN MAP veido liniją, kurios produktai išskirtinai praturtinti specialiomis aktyviomis medžiagomis „Roylactin“ EPI peptidu bei glikanais, karnitinu, juodųjų serbentų, arganų, simondsijų, linų sėmenų, sviestmedžių aliejais.

Inovacija profesionalioje kosmetikoje galima vadinti liniją „Drakono kraujas“, kurios produktai stiprina odos barjerinę apsaugą, stimuliuoja ląstelių detoksikaciją bei kovoja su odą sendinančiais uždegiminiais procesais. Šie serumai pasižymi savo gaivia, greitai įsigeriančia gelinio pagrindo konsistencija.

„Diego Dalla Palma Professional“ kosmetika sukurta šiuolaikinei, skubančiai moteriai, norinčiai pasiekti efektyviausių rezultatų per kuo trumpesnį laiką ir neišeinant iš namų. Pasiūloje – labai plati produktų linija, nuo drėkinančių, raminančių, balinančių, valomųjų, iki profesionalių kosmetinių priemonių. Veido odos priežiūros asortimentą sudaro produktai, orientuoti į senėjimo procesų stabdymą, odos patempimo efektą ir stangrinimą. Šio gamintojo priemones rekomenduoja ir 2018 m. „Misis pasaulis“ laimėtoja ir vizažistė Tatjana Lavrinovič.

„Esthechoc“ šokolado gabalėlis per dieną – be kaltės jausmo

Dermatokosmetikos elektroninėje parduotuvėje galite įsigyti vienais stipriausių antioksidantų – astaksantinu ir epikatechinu praturtintą maisto papildą – „Esthechoc“ šokoladą. Tai skaniausia ANTI-AGE terapija, kurią galite išmėginti ir namų salygomis!

Šis unikalus šokoladas – antioksidantų šaltinis, padeda audiniams geriau įsisavinti deguonį ir gali turėti įtakos stabdant odos senėjimą,. Maisto papildas pagerina odos būklę, jos elastingumą, tekstūrą, prisotina audinius deguonimi, sugrąžina odai natūralų švytėjimą, apsaugo nuo senėjimą lemiančių UV spindulių poveikio. Su laisvaisiais radikalais kovojantis kakavos polifenolių kiekis šokolado gabaliuke tolygus 100 g tamsaus šokolado plytelei. 7,5 g šokolado gabalėlyje antioksidanto astaksantino yra toks pat kiekis, kaip ir Aliaskos lašišos file.

Partnerio nuotr./ŠOKOLADAS
Partnerio nuotr./ŠOKOLADAS

„Esthechoc“ išrado Kembridžo universiteto (UK) mokslininkai. Šį maisto papildą sudaro tik natūralūs ingredientai ir antioksidantai. Viena „Esthechoc“ šokolado plytelė, 7,5 g (38 kcal) per dieną gali pagerinti odos parametrus vos per 3 savaites. Tai įrodo Adenbruko bei Kembridžo universiteto ligoninėje atlikti tyrimai.

Revoliucinis proveržis pasaulinėje grožio rinkoje – naujos kartos biomimetinis peptidas

CAREGEN kompanijos produktai „Dermaheal Ultimatum PTx.“ – tai naujos kartos priemonės, skirtos ne tik profesionaliam, bet ir namų naudojimui. Jų poveikis kompleksinis – imituojamas botulino poveikis biomimetinių peptidų dėka, mažinamas odos raudonis, pigmentacija, sureguliuojamas sebumo išsiskyrimas, sutraukiamos poros.

Šių priemonių sudėtyje esantis „Heksapeptidas-46“ atpalaiduoja raumens susitraukimus, pasižymi miorelaksuojančiu poveikiu, todėl mažinamos veido mimikos raukšlės kaktoje, smulkios raukšlės aplink akis, sutraukiamos išsiplėtusios poros, mažinamas sebumo išsiskyrimas, suteikiamas sveikos odos efektas. Gilesniam produktų įsisavinimui rekomenduojama naudoti su elektrostimuliaciniu aparatu VROLL – masažą atliekančiu žemo dažnio įrenginiu. Saugi bangomis perduodama elektros energija su pulsuojančia sistema masažuoja raumenis, stimuliuoja kraujotaką ir skatina limfos tekėjimą, turi relaksuojamąjį poveikį, plačiau apie tai skaitykite el. parduotuvėje www.eraesthetic.shop

VROLL perduodama žemo dažnio elektros energija per dvigubus, 360 laipsnių besisukančius, nerūdijančio plieno rutuliukus, suaktyvina naudojamų produktų transderminį judėjimą per epidermį į dermą. Po procedūros oda tampa elastingesnė, stangresnė, matomas liftingo efektas, visi šie poveikiai išgaunami namų sąlygomis!

Įžymybių pamėgtos ir vertinamos profesionalios australiškos priemonės

Ieškantiems daugiau sprendimų stangrinant veidą, pavyzdžiui, ploną ir jautrią sritį aplink lūpas ir paakius, rekomenduojama išbandyti australišką „Intraceuticals“ kosmetiką be parabenų. Po priemonių panaudojimo natūraliai juntama putlesnė ir stangresnė oda. „Intraceuticals“ priemonių sudėtyje yra trejopos molekulinės masės hialurono rūgštys, atsakingos už odos drėkinimą, antioksidantus ir hiperbarinio deguonies pernešimą į giliuosius odos sluoksnius.

„Intraceuticals“ produktus yra pamėgusi ne viena įžymybė, viena jų – Asta Valentaitė: „Esu išbandžiusi ne vieną jų ir drąsiai rekomenduoju visoms, norinčioms sveikesnės ir gražesnės veido odos. Šios deguonies prisotintos priemonės puikiai drėkina odą, o naudojant jas reguliariai – mažina smulkias mimikos raukšleles. „Intraceuticals“ paakių ir lūpų srities kaukės gelbėja, kai reikia greitai pasiruošti šventei ar atsigauti po ilgos kelionės. Tad rekomenduoju WOW efektams tiek procedūrą, tiek produktus,” – sako Asta Valentaitė.

Švytinti ir sveikai spindinti oda aktuali kiekvienai iš mūsų, ypatingai keičiantis metų laikams. Pasak A.Valentaitės, ši procedūra yra tikras išsigelbėjimas tiek po šiltojo sezono, tiek po rudens ir žiemos, oda būna pasausėjusi, jai trūksta drėgmės. Procedūros naudojant „Intraceuticals“ aktyviuosius serumus, kai oda prisotinama trimis hialurono rūgšties sluoksniais, oda taip atgaivinama, kad tai matosi iš karto po procedūros. „Tai puiki prevencija prieš senėjimą,” – sako Asta Valentaitė.

„Intraceuticals“ priemonės turi trejopą efektą: drėkina, patempia ir regeneruoja odą. Taip pat „Era Esthetic“ rekomenduoja ir kviečia išbandyti lietuvių jau pamėgtą korėjietišką kosmetiką („Laneige“, „Amore“, „Dr. Althea“, „Dr. Jart“, „She‘s Lab“, „The Island“) , kurios gamyboje naudojamos įvairios inovacijos bei natūralios medžiagos. „Era Esthetic“ orientuojasi ne tik į kokybišką kosmetiką, bet ir kad ji būtų prieinama daugeliui lietuvių – tai kokybė už prieinamą kainą.

Plaukų slinkimo gydymas bei augimo skatinamas lazeriniais prietaisais namų sąlygomis

Gražūs, vešlūs plaukai yra ne tik puošmena. Pasak tarptautinės klinikų grupės „Era Esthetic“ vienos iš įkūrėjų gydytojos dermatologės – trichologės Jurgitos Stoškienės, tai – viso mūsų organizmo atspindys.

Mokslinis atradimas po daugelio klinikinių tyrimų – namuose jau galima ir patiems naudoti plaukų augimą skatinančius, uždegimą mažinančius žemo dažnio lazerio terapijos HAIRMAX (angl. „Low level laser therapy“ – LLT) lankelius, šukas.

Partnerio nuotr./Estetinės ir lazerinės medicinos klinika
Partnerio nuotr./Estetinės ir lazerinės medicinos klinika

Anksčiau tokios procedūros būdavo atliekamos tik klinikose, panaudojant šaltąjį lazerinį diodą, tačiau šiandien tokias procedūras galima atlikti ir namuose. Šių procedūrų metu tiekiama ATP energija plaukų folikulams, pagreitinamas jiems reikalingų maistinių medžiagų tiekimas, stiprinamas ir skatinamas plauko augimas. Veikiant lazeriui ne tik gerėja galvos odos mikrocirkuliacija, bet ir susilpnėjęs plauko folikulas tampa gyvybingas, sveikas, geba išauginti tankų, brandų plauką. Svarbus pastebėjimas – nereikia nuolatinės specialistų priežiūros, gydymas atliekamas namų sąlygomis, Jums patogiu laiku.

Kalėdinės dovanos – neišeinant iš namų: pasirūpinkite savo artimaisiais su meile

www.eraesthetic.shop kalėdinėmis dovanomis pasirūpino už Jus – naudingos, praktiškos grožio dovanos laukia Jūsų kalėdinėje mugėje: profesionalios veido priežiūros rinkiniai, specialūs kainos pasiūlymai pamėgtai ir populiariai kosmetikai tik šiuo laikotarpiu. Dovanų idėjos – vieno mygtuko paspaudimu, saugiai būnant namuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito