Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ryškiausios 2021 m. mados pasaulio akimirkos: triumfai, netektys ir tendencijos

2020 metais mados pasaulis, kaip ir dauguma kitų kultūros sričių, buvo priverstas pasitraukti į antrą planą, tais metais smarkiai trūko ryškių momentų, o besibaigiančius 2021 metus galime laikyti sėkmingesniais bei padovanojusiais daugiau įsimintinų akimirkų.
Ryškiausios 2021 m. mados pasaulio akimirkos
Ryškiausios 2021 m. mados pasaulio akimirkos / „Scanpix“ / „Capital Pictures“, Universal Pictures International, Vida Press nuotr.

Kūrėjai ėmė lengviau kvėpuoti, raudonieji kilimai svarbiausiose iškilmėse vėl buvo tiesiami, o ant jų besibūriuojančios garsenybės galėjo eksperimentuoti savo įvaizdžiais. Mados savaitės sugrįžo, nors ir ne su tokiu trenksmu, koks buvo demonstruotas iki pandemijos, tačiau peno bei erdvės mados analizei visgi buvo suteikta.

Prigijo naujos tendencijos, susidūrėme su reikšmingais debiutais, o kalbos apie aplinkos tausojimą bei ekologijos svarbą mados pasaulyje ne tik netilo, bet ir įgavo didesnį pagreitį. Išties 2021-uosius galime laikyti metais, kai net ir nelengvomis sąlygomis dirbantys dizaineriai gebėjo stebinti – nuo patyrusių mados vilkų iki jaunų, ambicingų ir nusistovėjusias taisykles laužančių mados talentų.

Bendradarbiavimų gausa ir „Balenciaga“ triumfas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas