Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Šią vasarą vieni madingiausių motyvų – vaisiai ir uogos: nuo drabužių iki aksesuarų

Jei reikėtų įvardyti vasarinių drabužių raštus, pirmiausia į galvą ateitų gėlės, dryžiai ir langeliai. Prieš keletą metų itin populiarus motyvas buvo ananasai, nors jų ir dabar netrūksta ant drabužių. O šią vasarą vienais madingiausių motyvų tapę tokie vaisiai ir uogos kaip obuoliai, bananai, apelsinai, citrinos, vyšnios, mėlynės ir kt. Ir jais marginami ne tik drabužiai, bet ir aksesuarai.
„Dolce & Gabbana“ 2020 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modeliai
„Dolce & Gabbana“ 2020 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modeliai / Vida Press nuotr.

Taigi obuoliais, bananais, apelsinais, citrinomis, arbūzais, ananasais, vyšniomis, braškėmis, mėlynėmis gali būti puošti jūsų maudymosi kostiumėliai, kasdienė apranga ar aksesuarai.

Šiais motyvais savo drabužius yra papuošęs ne vienas žinomas prekių ženklas – pavyzdžiui, „Gucci“ rožinę megztą palaidinę išmargino raudonais ir tuščiaviduriais obuoliukais.

Ne tik tropikų augalais ir paukščiais bei gėlėmis, bet ir vaisiais, išskirtinai – ananasais, savo 2020 m. pavasario ir vasaros kolekcijos drabužius papuošė ir „Dolce & Gabbana“.

Vida Press nuotr./„Dolce & Gabbana“ 2020 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modeliai
Vida Press nuotr./„Dolce & Gabbana“ 2020 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modeliai

32-ejų Los Andžele gyvenanti influencerė Aimme Song vadinama šių vaisių ir uogų motyvų propaguotoja, tokius raštus ji pasirinko ir savo „Song of Style“ kolekcijai.

Dar keletas pavyzdžių, kaip žaismingai ir vasariškai atrodo vaisiais ir uogomis nusėti drabužiai: suknelės, sijonai, palaidinės, marškinėliai ar maudymosi kostiumėliai.

Ir, žinoma, aksesuarai: medvilniniai krepšiai, delninukės, plaukų juostos, auskarai ir net veido kaukės.

Šią vaisių ir uogų tendenciją puikiai apibendrina portale Whowhatwear.co.uk perskaityta mintis: šią vasarą mada įrodo, kad, kai gyvenimas tau duoda citrinų, geriausia jas dėti ant vidutinio ilgio suknelės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi