Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Šiam Japonijos modeliui – 45-eri. Tūkstančiams jos gerbėjų sunku tuo patikėti

Populiarus Japonijos modelis Risa Hirako socialinių tinklų vartotojus stebina savo amžiumi. Ne veltui tvirtinama, kad visgi metų skaičius tėra skaičius.
Risa Hirako
Risa Hirako / Kadras iš vaizdo įrašo

Kaip rašoma aww.com.au, Risa Hirako, kuriai 45-eri (remiantis jos puslapiu ir „Wikipedia“, ji gimė 1971 metų vasario 14 d.), turi 143 tūkst. „Instagram“ gerbėjų, kuriuos džiugina savo asmenukėmis ir kitomis pikantiškomis nuotraukomis.

A photo posted by RISA HIRAKO (@risa_hirako) on

A photo posted by RISA HIRAKO (@risa_hirako) on

A photo posted by RISA HIRAKO (@risa_hirako) on

Tačiau sugrįžkime prie amžiaus – kaip ši moteris puoselėja savo išvaizdą, jog daugelis jos gerbėjų sutrinka sužinoję jos amžių? Atsakymas standartinis – sveikas gyvenimo būdas, suderinta mityba, taip pat – genai, kadangi vienoje nuotraukų moteris pozuoja su neįtikėtinai jaunai atrodančia mama.

A photo posted by RISA HIRAKO (@risa_hirako) on

Pavyzdžiui, savo „Instagram“ moteris dalinasi kasdiene rutina, demonstruoja mitybos ir makiažo ypatumus. Vienas jos mėgstamiausių trintų kokteilių gaminamas iš migdolų pieno, migdolų sviesto, bananų ir medaus.

Risa Hirako buvo ištekėjusi – su savo vyru Eisaku Yoshida moteris susituokė 1997-aisiais, tačiau išsiskyrė po 18 metų santuokos.

A photo posted by RISA HIRAKO (@risa_hirako) on

Tiesa, ar tikrai moteriai yra 45-eri, pasakyti sunku, kadangi remiantis jos puslapiu „Wikipedia“, nurodytos net kelios gimimo datos – 1966 ir 1971 m. Bet kuriuo atveju, Risa Hirako savo įvaizdžiu sužavėjo minias gerbėjų ir toliau juos džiugina savo gyvenimo vaizdais.

TAIP PAT SKAITYKITE: 6 moterų išpažintys: ką reiškia būti vienišai keturiasdešimtmetei

Kita moteris, kaip teigiama mirror.co.uk, Japonijos amžinosios jaunystės ledi titulą pelniusi Masako Mizutani, taip pat aplinkinius priverčia išplėsti akis – ji gimusi 1968-aisiais metais ir netrukus jai sueis 48-eri.

Ji savo grožio paslapčių neslepia ir tikina, kad jos visai paprastos – tam, kad išlaikytų jaunystę, jos nuomone, reikia palaikyti aktyvų kūną ir protą, nerūkyti, pakankamai laiko skirti miegui. Žinoma, mityba ne ką mažiau svarbi – švieži produktai, nedidelės porcijos, daug vandens daro tikrus stebuklus. Paskutinėje nuotraukoje Masako Mizutani pozuoja su savo dukra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas