Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Smiltė Bagdžiūnė tapo „Bugtohug“ žiemos aksesuarų miesto moteriai veidu

Patogiam kasdieniam gyvenimui skirtų drabužių „Bugtohug“ kūrėja Asta Padagaitė bendradarbiaudama su žymiu modeliu Smilte Bagdžiūne pristato naują aksesuarų stilingoms miesto moterims įvaizdinę fotosesiją.
Smiltė Bagdžiūnė – „Bugtohug“ žiemos aksesuarų veidas
Smiltė Bagdžiūnė – „Bugtohug“ žiemos aksesuarų veidas / Dovilės Dagienės nuotr.

Kartu su išieškota ir tik iš reikalingiausių aksesuarų sudaryta kolekcija A.Padagaitė tvirtai žengia į suaugusiųjų mados erdves, žadėdama padėti suderinti visur skubančių miesto moterų, ypač mamų, stiliaus ir tvarios gyvensenos siekius.

„Nėra taip paprasta tarp didžiulės gausybės daiktų rasti prie visko tinkantį, madų nediktuojantį, labai kokybišką aksesuarą, kurį gali dėvėti kasmet daug metų“, – ryžtą kurti ne tik vaikams, bet ir jų mamoms skirtus aksesuarus atveria A.Padagaitė.

Dovilės Dagienės nuotr./Smiltė Bagdžiūnė – „Bugtohug“ žiemos aksesuarų veidas
Dovilės Dagienės nuotr./Smiltė Bagdžiūnė – „Bugtohug“ žiemos aksesuarų veidas

Iki šiol kūrėja suaugusiesiems siūlė tik prekių ženklo simboliu tapusius žvejo megztinius, nes visas dėmesys tekdavo ilgai tarnaujančių drabužių vaikams linijai.

Pasak A.Padagaitės, aksesuarų kolekcija moterims pasižymi aiškia prekių ženklo kryptimi jau tapusia aukščiausia rankų darbo kokybe ir naudojamais išskirtiniais natūraliais pluoštais. Visi aksesuarai kurti, visų pirma, galvojant apie patogumą ir funkcionalumą.

„Šią kolekciją kūriau tam, kad skubanti, aktyvi miesto moteris, mama ilgai nesuktų galvos prie veidrodžio, o turėtų komplektą, kuris puikiai atrodys tiek prie klasikinio palto, tiek prie sportiško švarkelio“, – teigia dizainerė.

Šie aksesuarai skirti stilingai, išsilavinusiai miesto moteriai, kuri nesivaiko vienadienių madų, vertina kokybę ir labai gerai žino, ko nori.

Dovilės Dagienės nuotr./Smiltė Bagdžiūnė – „Bugtohug“ žiemos aksesuarų veidas
Dovilės Dagienės nuotr./Smiltė Bagdžiūnė – „Bugtohug“ žiemos aksesuarų veidas

„Mano klientė yra tikra išsilavinusi miestietė – jai ne vis vien kaip atrodo, tačiau prioritetas yra kokybiškas gyvenimas, drabužiai yra tik maža viso to sudedamoji dalis, kuri turi būti lygiai taip pat kokybiška, kaip ir visa kita. Mūsų ženklo moteris dažniausiai ir mama: skubanti, nespėjanti, su vaikais iškyla daugybė nenumatytų situacijų, tačiau ji nori atrodyti gražiai ir stilingai, na, kaip ir kiekviena moteris“, – apie įkvėpimą suteikusias mažųjų klientų mamas šypsodamasi pasakoja A.Padagaitė.

Pasak dizainerės, visi aksesuarai sukurti taip, kad puikiai tiktų vienas prie kito, nesvarbu kurią spalvą išsirinktumėte. „Jie yra labai praktiški dėvėti – tik iš natūralių medžiagų, labai šilti, tuo pačiu modernūs, moteriški ir universalūs. Be to, daugeliui mano klienčių svarbu neapsikrauti daiktais: geriau mažiau, bet ilgai tarnausiančių ir etiškai pagamintų gaminių“, – apibendrina A.Padagaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas