Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Staigmena mados gerbėjams: Londone pristatyta bendra T.Hilfigerio, L.Hamiltono ir H.E.R. kolekcija

Vykstant Londono mados savaitei „Tommy Hilfiger“, „Formulės-1“ čempionas Lewisas Hamiltonas ir amerikiečių dainininkė H.E.R. pristatė bendrą savo darbą – 2020 m. pavasariui ir vasarai skirtą kolekciją, kurioje ypatingas dėmesys skirtas tvarumui.
Naomi Campbell, Lewisas Hamiltonas ir Tommy Hilfigeris
Naomi Campbell, Lewisas Hamiltonas ir Tommy Hilfigeris / „Scanpix“ / „PA Pictures“ nuotr.

„Tommy Now“ rimtai susirūpino aplinka, atliekomis ir net kolekcijos pristatymo formatu. Todėl šį kartą pristatant bendrą „Tommy Hilfiger“, L.Hamiltono ir H.E.R. darbą nebuvo jokių besisukančių akrobatų, vaikų diskotekos ar „Formulės-1“ automobilių ir padangų, šalia kurių būtų galima pozuoti, rašo Wwd.com.

T.Hilfigeris ir L.Hamiltonas, pasiskelbę gyvūnų mylėtojais ir veganais, buvo įsitikinę, kad naujausioje kolekcijoje „pamatyk dabar, įsigyk dabar“ daugiau dėmesio reikia skirti vertybėms, o ne įspūdžiams.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./„Tommy Hilfiger“ 2020 m. pavasario ir vasaros kolekcija: Alessandra Ambrósio
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./„Tommy Hilfiger“ 2020 m. pavasario ir vasaros kolekcija: Alessandra Ambrósio

„Mes stengiamės viską pastūmėti naudodami šiuolaikiškus audinius – perdirbtą medvilnę ir džinsą, organinę medvilnę, augalinius audinius. Mūsų produkcija tinka veganams, ir mes ką tik gavome apdovanojimą už visus veganiškus batelius ir batus, kuriuos kuriame, – sakė L.Hamiltonas.

– Norėčiau, kad būtume susitikę anksčiau ir visa tai pradėję anksčiau, nes būtume dar labiau pasistūmėję į priekį. Ši kolekcija skirta įvairaus amžiaus ir lyties žmonėms. Nesvarbu, kokios tautybės esate. Aš taip pat vilkiu patogius drabužius, toks buvo ir mūsų darbo tikslas.“

Vis dėlto yra dalykų, kurie, kalbant apie „Tommy Hilfiger“ kolekcijų pristatymą, nesikeičia – tai ant podiumo pasirodantis modelių žvaigždynas. Šiemet tarp jų: supermodelis Naomi Campbell, kuri pradėjo šou, vilkėdama L.Hamiltono sukurtą sportinį kostiumą, Alessandra Ambrósio, Karen Elson, Erin O'Connor, Winnie Harlow, Yasmin LeBon, Jodie Kidd, Jourdan Dunn, Lottie Moss, Lucasas Jaggeris ir Luka Sabbatas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas