Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Stilistės patarimai: 5 daiktai, kuriuos verta įsigyti per vasaros išpardavimą

Vasaros liko trys savaitės. Tą jausmą, kad ne už kalnų ir rugsėjis, atneša ir parduotuvėse prasidėjęs didysis išpardavimas. Tai puiki proga įsigyti keletą daiktų – drabužių, aksesuarų, kurie jums patinka, kuriuos puikiai pritaikysite ir dėvėsite ne tik likusią vasarą, bet ir šiltą rudenį.
Gėlėta suknelė
Gėlėta suknelė / Vida Press nuotr.

Paprašėme Tavostilius.lt įkūrėjos, stilistės Mingailės Skuodytės pasidalyti patarimais, kokius penkis daiktus vertėtų įsigyti pasinaudojant šiuo metu vyraujančiomis nuolaidomis.

Šortai

Stilistės siūlo įsigyti lygaus džinso ar kokio plonesnio krintančio audinio šortus – juodus, chaki, rausvo atspalvio. „Galėtų būti ne sportiniai, o labiau pritaikomi vakariniams pasivaikščiojimams ir pasisėdėjimams mieste. Juk vakarai dabar tokie šilti“, – sako M.Skuodytė.

A post shared by Bleyzer (@bleyzerlive) on

A post shared by Maison Coco (@maisoncoco_) on

A post shared by ibizalibi.com (@ibizalibi) on

Suknelė

Antras jos siūlomas pirkinys – lengva be rankovių, atviru kaklu suknelė, pasiūta iš vieno sluoksnio audinio. Neprigludusi, gali būti įliemenuota raišteliu ar gumele.

„Tokiu karštu sezonu tikrai rasite, kur ir kada ja pasidžiaugti. Jeigu audinio spalva ar raštas ne visai kasdieniškas, suknelę galima pritaikyti bet kokiai progai, net – kai reikia šiek tiek pasipuošti“, – rekomenduoja stilistė.

A post shared by Ashbury (@dressbyashbury) on

A post shared by Treee Styles (@treeestyles) on

A post shared by Sofia (@rosen_sofia) on

Basutės

Ir prie suknelės, ir prie šortų vienas tinkamiausių apavų vasarą yra basutės – juk reikia leisti kojoms pailsėti ir odai kvėpuoti. M.Skuodytė siūlo rinktis juodas, baltas, rausvas, auksines ar sidabrines basutes, turinčias storesnį padą ir kelias storesnes juosteles.

A post shared by ONYGO (@onygoshop) on

Kepurė/skrybėlė

„Galvos apdangalai – madingi, o toks karštis ir išpardavimai – geras būdas juos išmėginti, jei dar neturite tokio įpročio“, – sako pašnekovė. Mėgstančioms sportiškesnį stilių M.Skuodytė siūlo rinktis kepurę su snapeliu, o minimalistinio ar moteriško stiliaus mėgėjoms – vieno ar kito stiliaus skrybėlę.

A post shared by @marleneribeau on

A post shared by Mode24 (@mode24.de) on

Rankinukas

Mažytis rankinukas tik svarbiausiems dalykams – telefonui, pinigams, raktams ir blizgiui, – tokio aksesuaro stilistė siūlo nepraleisti pro akis. Galėsite persimesti per petį ir derinti prie bet kurių drabužių.

Toms, kurios mėgsta sportiškesnį stilių, M.Skuodytė rekomenduoja rinktis rankinuką, dėvimą ant liemens (angl. boom bag) arba nešioti persimetus per petį. „Tokio tipo rankinukai yra labai gera idėja tokiems karštiems orams, kai nieko nereikia su savimi turėti, tik keletą būtiniausių daiktų, ir kai norisi, kad rankinė ar kuprinė liestų kuo mažesnę kūno dalį“, – sako pašnekovė.

Pasak jos, galima rinktis ryškesnį, pagyvinantį visą jūsų drabužių derinį, arba kaip tik neutralios, ramesnės spalvos, jei patys drabužiai yra ryškūs.

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas