Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Uždara „BestSecret“ bendruomenė atsiveria naujokams: kalėdinių nuolaidų JAM ir JAI traukinyje su „Guess“ ir „Calvin Klein“

Šiais sudėtingais metais iš kalėdinio laikotarpio tikimės ypatingos ramybės ir šilčiausių staigmenų po žybsinčia eglute. Devynmyliais šuoliais artinantis didžiausioms metų šventėms, intensyvėja ir galvos skausmas, kuo šiemet patiems nustebinti brangiausius žmones. Idėjų kūnui ir sielai rinkinį pristato mados bendruomenę vienijanti internetinė parduotuvė „BestSecret“, kurioje 3 000 gamintojų produkcija šventiniu laikotarpiu parduodama nuo 20 iki 80 proc. pigiau.
„BestSecret“
Kalėdiniu laikotarpiu prasideda žiemos kolekcijų išpardavimai / Projekto partnerio nuotr.

Dar daugiau: tokios įspūdingos nuolaidos kokybiškiems žinomų gamintojų drabužiams ir prekėms vienoje žinomiausių Europos apsipirkinėjimo platformų galioja ištisus metus.

Bendruomenės nariu tapti galima tik sulaukus jau esamo nario kvietimo. Bendradarbiaudami su „BestSecret“ – viena iš seniausiai įkurtų tokio tipo platformų – 15min skaitytojams esame paruošę nemokamų narysčių komplektą. Jų skaičius ribotas, todėl paskubėkite savąją atsiimti čia.

Projekto partnerio nuotr./Į „BestSecret“ platformą patenkama tik tapus registruotu nariu
Projekto partnerio nuotr./Į „BestSecret“ platformą patenkama tik tapus registruotu nariu

Kadangi 2020-aisiais daugiau negu bet kada anksčiau laiko leidžiame namuose, situaciją praskaidrinti galime nauja detale – pradedant apranga, baigiant prisilietimu prie darbo kambario interjero.

Pažvelkime, kas įdomaus kalėdiniam laikotarpiui visai šeimai paruošta „BestSecret“ platformoje.

Gyvasties akcentai sename garderobe

Stilingas drabužis, su meile supakuotas spalvingame popieriuje, puikiai derės po dailiai papuošta kalėdine eglute.

Projekto partnerio nuotr./Naujas drabužis gerina emocinę savijautą
Projekto partnerio nuotr./Naujas drabužis gerina emocinę savijautą

Įspūdingomis nuolaidomis paženklintose žiemos kolekcijos drabužių etiketėse – tokie žinomi prekės ženklai kaip „Guess“, „Armani“, „Max Mara Weekend“, „Diesel“, „DKNY“, „Calvin Klein“, „Nike“, „Jack Wolfskin“, „Asics“, „Furla“, „Crocs“, „Converse“, „Michael Kors“ ir kiti.

Nuolaidos, siekiančios iki 80 proc., galioja vyriškai, moteriškai ir vaikų aprangai. Naujas sezonas – naujas ir „kailiukas“.

Užkietėjusių keliautojų nostalgijai sušvelninti

Projekto partnerio nuotr./Idėjos kelionių išsiilgusiems artimiesiems
Projekto partnerio nuotr./Idėjos kelionių išsiilgusiems artimiesiems

Iš kurios pusės pažvelgsi, šie metai visam pasauliui kitokie. Oro uostų pakilimo takuose nutilus orlaivių gaudesiui, užsitrenkus valstybių sienoms, slogiomis nuotaikomis gyvena kelionių ir aktyvaus gyvenimo būdo entuziastai.

Juos per šias šventes pradžiuginkime jaukiomis, keliones ir margą pasaulį primenančiomis staigmenomis.

Pavyzdžiui, blizgiu „Lawrence Grey Home“ metaliniu gaubliu arba stilingu trijų įrankių keliautojo lagaminėliu, kuriame – smėlio laikrodis, kompasas ir žiūronai.

Netgi kompaktiškas sidabro spalvos teleskopas naujų tolių „atradėjui“ gali tapti netikėta, bet labai malonia staigmena.

Įkvėpimas ant namų darbo stalo

Profesinis gyvenimas iš biurų mikliai persikraustė į erdves namuose, bet kasdien regimas darbo stalas pasižymi savybe pabosti.

Geroji žinia – stalo keisti tikrai nereikia: pakanka ant jo pastatyti vieną kitą naują aksesuarą.

Nusistovėjusią tvarką gerąja prasme pakeisti gali net ir mažosios smulkmenos – popierinis „Laboni“ rinkinukas vokiečių aviganių mylėtojams, „Montblanc“ užrašinė su parkeriu ar „Piquadro“ dėklas užrašinei.

Projekto partnerio nuotr./Smulkūs aksesuarai rašomajam stalui
Projekto partnerio nuotr./Smulkūs aksesuarai rašomajam stalui

Stilingai rašomąjį arba darbo stalą papuoš klasika, tokia kaip „Lawrence Grey Home“ odinė arba moderni stiklinė pieštukinė.

Žavingai ant darbo stalo atrodys senove alsuojantis žalvarinis įrankių rinkinukas: padidinamasis stiklas, peiliukas, skirtas vokams atverti, ir tikriausia „vyšnaitė ant torto“ – žvakės liepsną gesinantis instrumentas.

Projekto partnerio nuotr./Nuo žvakės „gesintuvo“ – iki stalinės lempos
Projekto partnerio nuotr./Nuo žvakės „gesintuvo“ – iki stalinės lempos

Jeigu siekiame parodyti išskirtinį rūpestį, galime pagalvoti apie interjero detalę, kuri pasirūpins dar ir artimo žmogaus regos būkle, pavyzdžiui, stilinga staline lempa.

Skaniems pusryčiams ir pavakariams

Virtuvėje sukamės nuo ryto iki vakaro. Pusryčiai, pietūs, vakarienė, neslėpkime – dažnos kavos ir arbatos pertraukėlės.

O kur dar pasivaikščiojimai siekiant pasirausti ir patikrinti, ar nieko naujo neatsirado užkandžių spintelėje.

Projekto partnerio nuotr./Akcentai virtuvės jaukumui
Projekto partnerio nuotr./Akcentai virtuvės jaukumui

Lūkesčius viršys erdvės, kurioje vyksta didžiausia kūryba ir skaniausi įspūdžiai, atsinaujinimas. Variantai? Jų – daugybė: pradedant simpatiškais „Lawrence Grey Home“ puodeliais, tęsiant medinėmis „Bloomingville“ virtuvės lentynėlėmis ir baigiant metaliniu grilio puodu originaliems potyriams.

Juos patirkite ir patys, pačiupę nemokamą „BestSecret“ bendruomenės narystę, spustelėję šią nuorodą. Tiesa, reikėtų turėti omenyje, kad 15min dovanojamų narysčių uždaroje mados bendruomenėje skaičius sparčiai mažėja.

Laimė mažuose dalykėliuose

Didžiosios metų šventės – proga susidaryti 2021-ųjų metų tikslų, siekių, idėjų planą – arba persikelti šiųmečius į švarų popieriaus lapą.

Projekto partnerio nuotr./Žėrinčios detalės
Projekto partnerio nuotr./Žėrinčios detalės

Naujų siekių barjerą peržengti kur kas maloniau atsinaujinus savo aksesuarų arsenalą. Pavyzdžiui, taupyti svajonių pirkiniui pradėti su dailia, dirbtinės odos rožine pinigine iš „Guess“.

Iš pažiūros smulkūs dalėliai suteikia nepamatuojamai daug teigiamų emocijų. Kitomis akimis į save veidrodyje pažvelgsime su ausyse žėrinčiais „Emporio Armani“ auskarais arba delnais glostoma „Vivian Ray“ delninuke.

Praktiška ir funkcionalu

Kad jau prabilome apie aksesuarus – visais laikais madingi išlieka galvos apdangalai.

Projekto partnerio nuotr./Galvos apdangalai – stilingi ir reikalingi
Projekto partnerio nuotr./Galvos apdangalai – stilingi ir reikalingi

Stilingos skrybėlės ar beretės pasidairykite „Seeberger“ asortimente.

Šilumą šalčiausiu metų laiku brangiausiems suteiksite kartu su „Lawrence Grey Accessoires“ kepurės ir pirštinių rinkiniu – patogu, praktiška, o svarbiausia – ne vieną žiemą primins apie dovanos „autorių“.

Jaukiame chalate vakarojančioms

Po rytinių maudynių arba tingiai vakarojant su šeima maloniai apgaubia kvepiantis chalatas.

Projekto partnerio nuotr./„BestSecret“
Projekto partnerio nuotr./„BestSecret“

Kartais mūsų brangiausieji patys neprisiruošia atsinaujinti ne pirmojo būtinumo aprangos. Bet kas padaryti tai už juos su su „Taubert” trumpu ir pūkuotu, „Aubade” pusilgiu šilkiniu arba ilgu medvilniniu chalatu iš „Bassetti” trukdo mums?

Tokia pati situacija ir su namų tekstile – įsisukę į rutiną, ne visada patalų ar rankšluosčių rinkinius spintoje papildome laiku.

Projekto partnerio nuotr./„BestSecret“
Projekto partnerio nuotr./„BestSecret“

O juk tokia palaima rytus pradėti galvą pakeliant, o dienas užbaigti ją padedant ant šviežios patalynės iš „Nanette“, „Bassetti“ ar „Essenza Home“!..

Meilė nuosavam kūnui ir sielai – kiekvieną dieną

Vieną kitą dažnesnę akimirką paskirti savo kūnui primena ir internetinė parduotuvė „BestSecret“. Juk mūsų kūnas – tai namai, kuriuose gyvename nuo pirmosios dienos iki paskutinio atodūsio.

Projekto partnerio nuotr./„BestSecret“
Projekto partnerio nuotr./„BestSecret“

Atsigręžti į save paskatins įvairūs kūnui ir veidui skirti šveitikliai, kremai bei aliejukai.

Dekoratyvinę kosmetiką naudoti galime net ir nekeliant kojos už namų slenksčio – raudonu „Tom Ford“ lūpdažiu paryškinti lūpas, originaliais „Prada“ kvapais – sudrėkinti riešus, o daugiau malonių potyrių moterims suteikti su intriguojančiu „Amorelie“ rinkiniu „Advento kalendorius“.

Šįkart į kalėdines dovanas nuguls kaip niekada daug meilės, rūpesčio ir dėmesio artimajam. Skirkime jo ir sau pačiam – žmogui, kuriuo pasirūpinti pamirštame dažniausiai. Lepinti save juk turėtų būti kasdienė tradicija – jokiu būdu ne reta prabanga.

Daugiau priemonių tam su draugiškoms kainomis rasite tapę uždaros „BestSecret“ mados bendruomenės dalimi. Įprastai patekti į bendruomenės epicentrą galima tik sulaukus jau esamo nario kvietimo.

Didžiųjų metų švenčių proga uždara bendruomenė, žinomiausių prekės ženklų produkciją įsigyjanti iki 80 proc. pigiau, trumpam atveria duris naujokams. Savo bilietą į ją atsiimkite čia. Registracijos laikas ir narysčių skaičius – ribotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas