Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vasaros pedikiūro tendencijos: kaip lakuosime nagus?

Kasmet spalvų institutas „Pantone“ skelbia metų spalvas. Šiųmetė spalva – ryškiai violetinė, vyraujanti ne tik drabužiuose, aksesuaruose, bet ir nagų lakavimo tendencijose. Kokiomis dar spalvomis šią vasarą kojų nagus siūlo lakuoti pedikiūro meistrai?
Pedikiūras
Pedikiūras / „Scanpix“/ „PantherMedia“ nuotr.

Manikiūro ir pedikiūro meistrė Juliana Perveinienė išskyrė net keliolika madingiausių šios vasaros spalvų, kuriomis moterims siūlo puošti savo kojų nagus.

Vaikiška mėlyna (angl. Little Boy Blue), pasak pašnekovės, primins jums tai, kad atostogos, žydras dangus ir mėlyna jūra – jau ne už kalnų. „Šią spalvą gali rinktis visos, ne tik kūdikio laukimo šventei besiruošiančios mamytės“, – sako J.Perveinienė.

A post shared by Ine (@inegeek) on

Vyšninių pomidorų (angl. Cherry Tomato) spalva išsiskiria savo ryškumu, atrodo gyvybingai, spinduliuoja šilumą, energiją ir gerą nuotaiką.

A post shared by Karin Roberts (@pinkkarin) on

Ryškiai violetinę (angl. Ultra Violet) spalvų institutas „Pantone“ išrinko šių metų spalva. „Nė viena fašionista šį sezoną neliks nenusilakavusi nagų šia spalva.

Jei ši spalva jums per drąsi, galite išsirinkti švelnesnį variantą – pavasarinį krokusą (angl. Spring Crokus) arba jausmingą ir romantišką rožinę levandos (angl. Pink Lavander) spalvą“, – alternatyvas pateikia manikiūro ir pedikiūro meistrė.

Negalinčioms likti nepastebėtoms ji siūlo citrininio punšo (angl. Lime Punch) spalvą. Šis pedikiūras švies iš toli.

A post shared by OzoNails (@ozonails) on

Norinčios švelnaus tono gali rinktis vakarinio pievinio trupialo (angl. Meadowlark) atspalvį.

A post shared by John Krampl (@johnkrampl) on

Pasak J.Perveinienės, kreminės, pastelinės spalvos, tokios kaip blankaus rausvo atspalvio purpurinė (angl. Almost Mauve), karaliauja ne tik manikiūre, bet ir pedikiūre. „Šios spalvos puikiai dera su odine avalyne. Jos sukelia ramybės ir švelnumo jausmą“, – teigia pašnekovė.

Dar viena švelniai rausva su šiltu persikiniu atspalviu spalva – žydinčio jurgino (angl. Blooming Dahlia), vilioja savo minkštumu ir švelnumu.

A post shared by OzoNails (@ozonails) on

Meistrės teigimu, niekada neprašausite pasirinkusios klasikinę čili aliejaus (angl. Chili Oil) spalvą. Ji šilta, raudonai ruda, suteiks ryškumo ir šiek tiek aštrumo jūsų įvaizdžiui.

Vienintelė žalio atspalvio „Pantone“ paletėje – arkadijos (angl. Arcadia) spalva. Tai šalta ir švari žalia spalva, puikiai deranti su visomis paletėje esančiomis kitomis spalvomis.

A post shared by Syrah (@syrah.stylists) on

Prabangus ir apetitą keliantis šokoladinis atspalvis – imperatorius (angl. Emperador), pasak J.Perveinienės, jūsų pedikiūrui suteiks gylio ir jėgos.

Šį sezoną išskirtinai madingas vienspalvis lakavimas. Pašnekovės teigimu, jis neatrodys nuobodžiai, jei rinksitės šį sezoną madingas spalvas.

Dar viena šį sezoną karaliaujanti tendencija – metalizuota danga pedikiūre (tai gali būti metalinis lakas, įtrinamos dulkės ar folija). Prie tokių nagų J.Perveinienė siūlo derinti vadinamąsias veidrodines basutes – atrodys ypač efektingai.

Fotolia nuotr./Manikiūras
Fotolia nuotr./Manikiūras

„Jei širdis geidžia eksperimentų ir norisi išsiskirti iš minios, kodėl gi ne. Galite nulakuoti nagus viena spalva, o didžiuosius kojų pirštus papuošti minimalistiniu dizainu.

Taip pat galite pritaikyti abstrakciją pedikiūre – brūkšneliai, taškeliai, potėpiai gali nugulti ant jūsų nagų. Dar vienas variantas norinčioms išsiskirti – įrėmintas pedikiūras – kai nagas apvedamas rėmeliu, – siūlo manikiūro ir pedikiūro meistrė ir priduria: – Tik nepamirškite, mielosios, ne tik nusilakuoti nagus, bet ir susitvarkyti kulnus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas