10 svarbiausių žiemos produktų

Mitybos specialistai sako, kad žiemos mėnesiais organizmui labiausiai trūksta vitaminų E, C ir D. Būtų idealu, jei jų būtų gaunama su maistu, o ne vartojant sintetinius preparatus.
Spanguolės
Spanguolės / Fotolia nuotr.

Štai sąrašas produktų, kurių verta valgyti bent kas antrą dieną, kad organizmui netrūktų svarbių medžiagų.

1. Kopūstai.

2. Burokėliai.

3. Kiaušiniai.

4. Brokoliniai kopūstai.

5. Žalieji žirneliai (geriau šaldyti, o ne konservuoti).

6. Spanguolės.

7. Citrinos.

8. Riebios žuvys.

9. Šaltai spaustas sėmenų aliejus.

10. Šaldytos uogos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis