15 receptų su aitriąja paprika

Vėsiu oru norisi sušilti. Tokiu atveju praverčia aštresni patiekalai. Beje, jie ne tik šildo. Pastebėta, kad dargi spartina medžiagų apykaitą ir padeda greičiau deginti kalorijas.
Aitrioji paprika
Aitrioji paprika / Shutterstock nuotr.

Pasaulyje egzistuoja daugybė aitriųjų paprikų rūšių. Netgi yra sudaryta speciali jų aštrumo skalė.

PLAČIAU APIE TAI SKAITYKITE STRAIPSNYJE „SUSIPAŽINKITE SU AITRIOSIOMIS PAPRIKOMIS“.

Taigi žiemą pats metas savo skonio receptoriams suteikti šiek tiek aštresnių prieskonių. Jūsų dėmesiui, receptų rinkinukas. Išsirinkite ir išmėginkite.

Avokadų ir aitriosios paprikos užtepėlė
Receptas: Avokadų ir aitriosios paprikos užtepėlė
4 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
3.8 / 78
Receptas
Ingredientai
Avokadai: 1.00 vnt.
Pomidorai: 2.00 vnt.
Citrinos: 1.00 vnt.
Aitrioji paprika: 1.00 vnt. (1/2 žalios aitriosios paprikos)
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š. (pagal skonį)
Alyvuogės: 50.00 g (žaliosios (gali būti įdarytos))
Kaip gaminti

1. Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, pašalinkite odeles, sėklalizdžius ir supjaustykite kubeliais.

2. Avokadą nulupkite ir susmulkinkite.

3. Visas sudedamąsias dalis (avokadą, pomidorus, žalią aitriąją papriką, alyvuogių aliejų, citrinos sultis, žaliąsias alyvuoges) sudėkite į virtuvinį kombainą ir susmulkinkite iki vientisos masės.

4. Galite pagardinti druska ir juodaisiais pipirais. Skanaukite su balta duonele.  

Taip pat skaitykite:

Susipažinkite su aitriosiomis paprikomis!

 

Suskleisti
Kepta višta su aitriąja paprika
Receptas: Kepta višta su aitriąja paprika
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
3.6 / 22
Receptas
Ingredientai
Česnakai: 3.00 skiltelės
Aitrioji paprika: 2.00 vnt. (raudonų - 2 ankštys)
Sviestas: 4.00 valg. š.
Druska: 1.00 valg. š. (jūros)
Kmynai: 2.00 valg. š.
Rozmarinai: 1.00 arbat. š.
Višta (vidutinio dydžio) 1.00 vnt.
Kaip gaminti

1. Smulkiai sutrinkite aitriąją papriką, česnaką. Minkštą sviestą sumaišykite su druska, kmynais, rozmarinu, sutrintu česnaku, aitriąja paprika ir gautu mišiniu gerai įtrinkite kepti paruoštą vištą.

2. Kepkite orkaitėje 1,5–2 valandas.

3. Skanaukite su šviežiomis arba apkeptomis daržovėmis.  

Taip pat skaitykite:

Susipažinkite su aitriosiomis paprikomis!

 

Suskleisti
Daržovės, apkeptos su parmezanu ir aitriąja paprika
Receptas: Daržovės, apkeptos su parmezanu ir aitriąja paprika
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.3 / 17
Receptas
Ingredientai
Paprikos: 1.00 vnt. (žalia saldžioji paprika)
Baklažanai: 1.00 vnt.
Cukinijos: 1.00 vnt. (nedidelė)
Pomidorai: 200.00 g (vyšninių)
Bulvės: 200.00 g
Aitrioji paprika: 1.00 vnt. (žalia)
Sūris: 200.00 g (parmezano)
Alyvuogių aliejus: 5.00 valg. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (maltų, pagal skonį)
Kaip gaminti

1. Susmulkinkite daržoves: aitriąją papriką, žalią saldžiąją papriką, baklažaną, cukiniją, bulves. Vyšninius pomidorus perpjaukite perpus.

2. Sumaišykite smulkintas daržoves su alyvuogių aliejumi, Provanso žolelėmis, pagal skonį įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų ir 40 min. kepkite 180 °C orkaitėje.

3. Susmulkinkite parmezaną ir, prieš baigdamos kepti, pabarstykite ant daržovių.  

Taip pat skaitykite:

Susipažinkite su aitriosiomis paprikomis!

 

Suskleisti
Indiška sriuba
Receptas: Indiška sriuba
6 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
3.1 / 20
Receptas
Ingredientai
Vištiena: 250.00 g (filė)
Svogūnai: 1.00 vnt.
Česnakai: 2.00 skiltelės
Aitrioji paprika: 10.00 g (gabalėlis)
Imbieras: 10.00 g (gabalėlis šaknies)
Kokosų pienas: 150.00 ml (nesaldintas)
Sviestas: 1.00 valg. š.
Miltai: 2.00 valg. š.
Sultys: 2.00 valg. š. (citrinų)
Druska: 1.00 arbat. š.
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Kaip gaminti

1. Nedideliais gabalėliais supjaustytą vištienos filė išvirkite dviejuose litruose vandens (įmeskite laurų lapų, juodųjų ir kvapiųjų pipirų), išgriebkite, palikite atvėsti. Žiedinius kopūstus supjaustykite gabalėliais.

2. Svieste pakepinkite smulkintą svogūną bei česnako skilteles. Sudėkite tarkuotą imbiero šaknį, smulkintą aitriąją papriką, suberkite miltus, išmaišykite ir šiek tiek pakaitinkite.

3. Masę sukrėskite į sultinį. Statykite puodą ant ugnies, supilkite kokosų pieną, luktelėkite, kol užvirs.

4. Sudėkite smulkintus žiedinius kopūstus ir virkite apie 10 minučių. Galiausiai sumeskite virtą mėsą.

5. Sriubą sutrinkite elektriniu plakikliu. Įmaišykite citrinos sultis, pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.  

Suskleisti
Makaronai su aštriu padažu
Receptas: Makaronai su aštriu padažu
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.5 / 20
Receptas
Ingredientai
Makaronai: 400.00 g
Baklažanai: 150.00 g (pusė)
Pomidorai: 400.00 g (konservuoti savo sultyse)
Paprikos: 1.00 vnt. (geltona)
Cukinijos: 1.00 vnt. (nedidelė)
Aitrioji paprika: 2.00 vnt.
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Rudasis cukrus: 1.00 valg. š.
Bazilikai: 1.00 žiupsnelis
Kaip gaminti

1. Paruoškite baklažaną, kad nebeliktų aitrumo: galite supjaustytus baklažano gabaliukus tiesiog pabarstyti druska arba pamerkti juos į sūrų vandenį. Svarbiausia, kad procedūra truktų ne mažiau kaip 30 minučių. Kubeliais supjaustykite papriką, pusžiedžiais svogūną ir cukiniją, kuo smulkiau supjaustykite aitriuosius pipiriukus.

2. Kai susmulkinsite visas daržoves, dėkite ant ugnies didelę aukštesnių kraštų keptuvę ir įkaitinkite porą šaukštų aliejaus. Truputėlį apkepkite svogūną, po to cukiniją, papriką ir aitriuosius pipirus. Pakepkite porą minučių ir suberkite nusausintus baklažanus ir pomidorus.

3. Pamaišykite daržoves, uždenkite jas ir kepkite ant silpnos ugnies.

4. Išvirkite makaronus dideliame kiekyje pasūdyto vandens. Kai makaronai bus beveik išvirę, į dar kepančias daržoves įberkite žiupsnelį druskos, didelį valgomąjį šaukštą rudojo cukraus ir nemenką žiupsnį džiovintų bazilikų. Tada nukoškite makaronus ir sudėkite juos į keptuvę su daržovėmis. Viską pamaišykite ir dėkite į lėkštes. Šį patiekalą valgykite, kol jis karštas.

Patiekalą galite paskaninti tarkuotu parmezanu ir šviežiais smulkintais bazilikais.

Suskleisti
Aštri faršo sriuba
Receptas: Aštri faršo sriuba
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 20 min.
3.4 / 23
Receptas
Ingredientai
Faršas: 500.00 g (500 - 600 jautienos)
Aliejus: 3.00 valg. š.
Svogūnai: 3.00 vnt.
Morkos: 2.00 vnt.
Pupelės: 400.00 g (konservuotos, raudonos)
Aitrioji paprika: 1.00 vnt.
Pomidorų padažas: 2.00 valg. š. (aštrus)
Sojų padažas: 2.00 valg. š.
Česnakai: 3.00 skiltelės (3 - 4)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti)
Cukrus: 1.00 žiupsnelis
Prieskoniniai žalumynai: 1.00 arbat. š.
Pomidorai: 400.00 g (konservuoti)
Kaip gaminti

1. Puode įkaitinkite 3 šaukštus aliejaus ir apkepkite pjaustytus svogūnus, morkas ir česnaką. Tada sudėkite faršą ir dar viską pakepkite kelias minutes. Į puodą įpilkite 1,5–2 litrus vandens, sudėkite konservuotus pomidorus, aitrųjį pipirą, pomidorų padažą, paskaninkite žolelėmis, pipirais, druska, cukrumi ir virkite ant mažos ugnies apie 40 minučių.

2. Baigdami virti suberkite pupeles ir dar 10 minučių pavirkite. Išvirtą sriubą sutrinkite iki vientisos masės. Tiekite su grietine ar pabarstę fermentiniu sūriu.

Knyga „Viskas iš faršo“
Knyga „Viskas iš faršo“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Viskas iš faršo“, kulinarė Asta Žvikienė

Suskleisti
Troškinta vištiena su aštriu padažu
Receptas: Troškinta vištiena su aštriu padažu
4 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
1.7 / 7
Receptas
Ingredientai
Vištiena: 400.00 g (filė)
Svogūnai: 1.00 vnt.
Česnakai: 1.00 skiltelės
Aitrioji paprika: 1.00 vnt.
Pomidorų pasta: 1.00 valg. š.
Sojų padažas: 1.00 valg. š.
Cukrus: 2.00 arbat. š.
Vanduo: 200.00 ml
Alyvuogių aliejus: 3.00 arbat. š. (šlakelis)
Petražolės: 5.00 vnt. (keletas šviežių lapelių)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti)
Kaip gaminti

1. Mėsą ir svogūną supjaustykite juostelėmis, česnaką sukapokite, šparagines pupeles atšildykite. Aitriąją papriką patrinkite tarp delnų arba spaudžiant delnu paridinėkite ant pjaustymo lentelės, nupjaukite žaliąjį galą ir išberkite sėklytes, supjaustykite griežinėliais.

2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pusę minutės jame pakepinkite česnaką, tada sudėkite mėsą ir kepkite dar penkias minutes. Sumeskite svogūną ir keletą paprikos griežinėlių, pasūdykite ir pabarstykite pipirų.

3. Kai mėsa beveik iškeps, o svogūnai suminkštės, įpilkite sojų padažo, įberkite cukraus, įdėkite pomidorų pastos, įpilkite vandens ir troškinkite 10 min.

4. Sudėkite šparagines pupeles ir patroškinkite maždaug 5 min.

5. Patiekdami pabarstykite pjaustytomis paprikomis ir petražolių lapeliais.

Suskleisti
Aštrios bulvės
Receptas: Aštrios bulvės
3 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
3.1 / 19
Receptas
Ingredientai
Bulvės: 6.00 vnt. (nedidelės)
Česnakai: 3.00 skiltelės
Citrinos: 1.00 vnt. (1 valg. š. tarkuotos)
Aitrioji paprika: 1.00 vnt. (gabalėlis žaliosios)
Imbieras: 1.00 vnt. (gabalėlis šaknies)
Džiūvėsiai: 2.00 valg. š.
Prieskoniniai žalumynai: 2.00 valg. š. (kapotų petražolių ir kalendrų)
Sviestas: 100.00 g
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Kaip gaminti

1. Nedidelę citriną pamirkykite sodoje, gerai nušveiskite, nusausinkite ir įdėkite į šaldymo kamerą. Bulves labai gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu ir su lupenomis iškepkite orkaitėje druskoje – taip paruoštos bulvės būna ypatingo skonio.

2. Iškepusias bulves pravėsinkite, nulupkite, supjaustykite gabalėliais. Užšalusią citriną sutarkuokite smulkia trintuve su žievele ir baltąja vaisiaus dalimi. Česnakus susmulkinkite, sukapokite.

3. Aitriąją papriką išvalykite, sukapokite, imbierą sutarkuokite. Džiūvėsėlius sumaišykite su aitriosiomis paprikomis, česnakais, citrina, imbierais, pagal skonį berkite druskos ir žalumynų. Bulves išdėliokite į  dubenėlius, apšlakstykite lydytu sviestu ir užberkite prieskonių mišinio.

Suskleisti
Aštri fokačija su  imbieru  ir aitriąja paprika
Receptas: Aštri fokačija su imbieru ir aitriąja paprika
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 45 min.
3.0 / 2
Receptas
Ingredientai
Imbieras: 25.00 g (gabaliuko)
Aitrioji paprika: 1.00 vnt. (arba pusė ankšties)
Sezamų aliejus: 2.00 valg. š.
Rudasis cukrus: 1.00 valg. š.
Druska: 1.00 valg. š. (rupi jūros)
Kaip gaminti

1. Tešlą paginkite pagal pagrindinį itališkos duonos receptą. ji rasite čia: Itališka duona fokačija.

2. Pakilusią tešlą padalykite į keturias dalis, iškočiokite (arba ištampykite) maždaug 1 cm storio apvalius paplotėlius ir palikite pastovėti apie pusvalandį.

3. Nulupto imbiero gabalėlį supjaustykie plonais griežinėliais.

4. Aitriosios paprikos ankštelę nuplaukite, perpjaukite pusiau, pašalinkite sėklas ir supjaustykite labai plonomis juostelėmis.

5. Į pakilusius paplotėlius įspauskite imbiero griežinėlius ir paprikų juosteles.

6. Apšlakstykite aliejumi, apibarstykite ruduo ju cukrumi ir rupia jūros druska.

7. Fokačiją kepkite 250 laipsnių karštumo orkaitėje 8–10 minučių. Iškepusią ištraukite ir atvėsinkite.

Knyga „Kasdienė ir šventinė duona“
Knyga „Kasdienė ir šventinė duona“

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Kasdienė ir šventinė duona“, kulinarė Asta Žvikevičienė  

Suskleisti
Kalakutienos ir baltųjų pupelių troškinys
Receptas: Kalakutienos ir baltųjų pupelių troškinys
6 asmenims
Pagaminsite per 25 min.
3.9 / 63
Receptas
Ingredientai
Alyvuogių aliejus: 1.00 valg. š.
Kalakutiena: 450.00 g (faršas)
Svogūnai: 1.00 vnt. (vidutinis)
Česnakai: 3.00 skiltelės
Aitrioji paprika: 2.00 arbat. š. (malta)
Kuminai: 1.00 arbat. š.
Pomidorai: 1.00 vnt. (skardinė konservuotų)
Pupelės: 200.00 g (skardinė konservuotų baltų)
Jogurtas: 100.00 ml (natūralus)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Kaip gaminti
  1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite kalakutienos faršą ir pagardinkite druska (pagal skonį). Kepkite 6–8 minutes, dažnai maišykite. Susmulkinkite svogūną, česnaką ir suberkite į keptuvę. Išmaišykite ir kepkite dar 4 minutes. Suberkite aitriąją papriką, kuminus ir kepkite dar minutę.
  2. Pomidorus susmulkinkite ir sudėkite į keptuvę. Įpilkite pusę puodelio vandens. Troškinkite 10 minučių, kartais pamaišydami. Likus 5 minutėms iki pabaigos, pupeles gerai nusausinkite ir suberkite į keptuvę. Pakaitinkite minutę.  Sudėkite troškinį į lėkštes ir pagardinkite jogurtu.
Knyga „30 minučių virtuvėje“
Knyga „30 minučių virtuvėje“

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Suskleisti
Paprikų sriuba
Receptas: Paprikų sriuba
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 10 min.
4.2 / 27
Receptas
Ingredientai
Vištienos sultinys: 1500.00 ml
Bulvės: 300.00 g
Paprikos: 4.00 vnt. (2 - raudonos ir 2 - geltonos)
Aitrioji paprika: 1.00 vnt.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Česnakai: 3.00 skiltelės
Morkos: 1.00 vnt.
Juodieji pipirai: 3.00 vnt. (žirneliai)
Bri sūris: 150.00 g (minkšto)
Alyvuogių aliejus: 1.00 valg. š.
Jogurtas: 2.00 valg. š. (natūralaus)
Pipirniai: (grūdeliai - papuošimui) 3.00 vnt.
Kaip gaminti
  1. Saldžiąsias paprikas ir aitriąją papriką perpjaukite per pusę, išimkite sėklytes.
  2. Saldžiąsias paprikas guldykite į riebalais pateptą skardą ir kepkite apie 10 min.
  3. Perliekite šaltu vandeniu, atvėsinkite ir nulupkite odelę.
  4. Aitriąją papriką sukapokite.
  5. Svogūną supjaustykite griežinėliais, česnaką sutraiškykite ir pakepinkite karštuose riebaluose.
  6. Į puodą supilkite vištienos sultinį, sumeskite pjaustytas bulves, tarkuotą morką, pipirų grūdelius, viską pasūdykite, pagardinkite pipirais ir virkite apie 20 min.
  7. Sriubą suplakite.
  8. Atskirame indelyje elektriniu plakikliu sutrinkite raudoną papriką su jogurtu ir kambario temperatūros sūriu.
  9. Masę įmaišykite į sriubą.
Suskleisti
Aštrios daržovės
Receptas: Aštrios daržovės
4 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
2.9 / 19
Receptas
Ingredientai
Morkos: 4.00 vnt.
Paprikos: 2.00 vnt. (saldžiosios raudona ir geltona)
Žirniai: 10.00 g (keletą ankščių)
Sultinys: 150.00 ml
Salierai: 1.00 vnt. (lapkotis)
Pomidorai: 500.00 g (savo sultyse)
Česnakai: 3.00 skiltelės
Aitrioji paprika: 1.00 vnt. (ankštis)
Kmynai: 1.00 valg. š. (maltų)
Raudonėliai: 1.00 valg. š. (maltų)
Tabasko padažas: 1.00 arbat. š.
Aliejus: 2.00 valg. š.
Saulėje džovintų pomidorų padažas: 2.00 valg. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Kaip gaminti
  1. Morkas nuskuskite, supjaustykite griežinėliais.
  2. Paprikas išvalykite, saldžiąsias supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, aitriąją – sukapokite.
  3. Česnakus taip pat sukapokite. Svogūnus supjaustykite griežinėliais, saliero lapkotį – kubeliais.
  4. Gilioje keptuvėje storu dugnu įkaitintame aliejuje pakepinkite svogūnus.
  5. Suberkite česnakus, saldžiąsias paprikas ir ant stiprios ugnies kepinkite apie 2 min.
  6. Kai paprikos šiek tiek suminkštės, suberkite aitriąją papriką, smulkintus salierus, sukrėskite pomidorus ir saulėje džiovintų pomidorų padažą, supilkite sultinį, sumeskite žirnelių ankštis ir kaitinkite ant mažos ugnies apie 4 min.
  7. Keptuvę nukelkite nuo ugnies ir išdėliokite daržoves į dubenėlius.
  8. Troškintas daržoves gardu tiekti su feta arba keptu varškės sūriu.
Suskleisti
Medaus ir čili pipirų sviestas
Receptas: Medaus ir čili pipirų sviestas
4 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
2.3 / 7
Receptas
Ingredientai
Sviestas: 115.00 g (minkštas, 82 proc. riebumo)
Medus: 2.00 valg. š.
Aitrioji paprika: 20.00 g (1 ½ arbat. š. maltų)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Kaip gaminti
  1. Sudėkite visus produktus į maisto smulkintuvą. Įjunkite ir viską smulkinkite, kol produktai susimaišys.
  2. Supakuokite. Sudėkite sviestą į stiklinį indelį, uždenkite dangteliu. Suformuokite ritinėlį ir suvyniokite į kepimo popierių. Kraštus užsukite ir suriškite kaspinėliais.
  3. Prie supakuotos dovanos pridėkite gražią kortelę.
  4. Laikyti sviestą šaldytuve galite iki savaitės. Išimkite iš šaldytuvo likus 30 minučių iki patiekimo.
  5. Puikiai tinka tepti ant paprasto ar skrudinto batono, šviesios duonos, patiekti su pusryčių bandelėmis, prancūziškais skrebučiais, kiaušiniais, daržovėmis, kepta vištiena.  
Suskleisti
Žuvies karis
Receptas: Žuvies karis
4 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
3.0 / 34
Receptas
Ingredientai
Menkė: 500.00 g (filė be odos)
Česnakai: 2.00 skiltelės
Druska: 1.00 žiupsnelis
Svogūnai: 1.00 vnt.
Citrinžolė: 1.00 vnt.
Aitrioji paprika: 1.00 vnt.
Imbieras: 1.00 vnt. (nedidelė šaknis)
Aliejus: 1.00 valg. š.
Karis: 3.00 valg. š. (žaliosios kario pastos)
Rudasis cukrus: 1.00 valg. š.
Žalioji citrina: 3.00 valg. š. (3 valg. š. - sulčių ir žiupsnelis nutarkuotų žievelių)
Sultinys: 200.00 ml
Kokosų pienas: 300.00 ml
Kalendros: 5.00 g (ryšulėlis)
Kaip gaminti
  1. Smulkiai supjaustytus svogūnus, česnakus, aitriąją papriką ir sumaigytą citrinžolę pakepkite aliejuje.
  2. Kario pastą sumaišykite su citrinos sultimis ir cukrumi, viską sukrėskite į keptuvę su svogūnais ir pakaitinkite.
  3. Žuvies filė supjaustykite nedideliais gabaliukais ir apkepkite iš abiejų pusių.
  4. Gražiai išdėliokite keptuvėje vienu sluoksniu.
  5. Supilkite kokosų pieną ir sultinį, įberkite druskos, žaliųjų citrinų žievelių ir troškinkite ant nedidelės kaitros. Nemaišykite, kad žuvis nesubyrėtų.
  6. Galiausiai suberkite smulkiai supjaustytas kalendras.
Suskleisti
Pikantiška arbata
Receptas: Pikantiška arbata
3 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
3.3 / 10
Receptas
Ingredientai
Aitrioji paprika: 1.00 vnt.
Rozmarinai: 1.00 valg. š. (džiovinti)
Žalioji arbata: 1.00 valg. š.
Kaip gaminti
  1. Nedidelę aitriosios paprikos ankštį išvalykite, sukapokite, sumaišykite su džiovintais rozmarinais ir žaliąja (arba juodąja) arbata.
  2. Paruoštą mišinį užpilkite verdančiu vandeniu, apie 3 min. palaikykite, kad pritrauktų, ir perkoškite. Tokia arbata ne tik gardi, puikiai šildo, bet ir degina kalorijas.
Suskleisti

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis