2017 12 14

25 žuvies receptai šventiniam stalui – nuo užkandžių iki pyragų ir kepsnelių

Per visas didžiąsias žiemos šventes išsisukti, neparagavus nė vieno žuvies patiekalo, panašu, nepavyksta niekam. O tie patiekalai gali būti patys įvairiausi – nuo marinuotos termiškai neapdorotos lašišos iki kepsnelių, nuo pyragų su žuvimi iki įdarytų lydekų. Rinkitės mėgstamą kuo šviežesnę žuvį, o tada tik beliks užsiimti „burtais“ virtuvėje!
Marinuojama lašiša ir pyragas su lašiša
Marinuojama lašiša ir pyragas su lašiša / Vida Press nuotr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis