Pasigaminti visai nesunku, o pagrindiniai ingredientai priklauso tik nuo jūsų skonio. Citrinas galite keisti žaliosiomis citrinomis, greipfrutais, miško uogas - braškėmis, avietėmis, serbentais, tinka ir šaldytos... Užsišaldykite ledukų, kurie gėrimą atvėsins ir suteiks gardesnio skonio. Šilto ir smagaus savaitgalio, mielosios!
Kaip gaminti
- Nulupkite apelsinus ir citrinas, sudėkite viską į virtuvės kombainą ir sutrinkite iki vientisos masės. Pagal skonį įberkite cukraus.
- Gautą masę praskieskite vandeniu. Skonio intensyvumą galite reguliuoti papildomai pridėdamos apelsinų ir citrinų sulčių ar cukraus. Labiausiai tiks rudasis cukrus.
- Papuoškite apelino ar citrinos griežinėliais, pagardinkite ledukais.
Suskleisti
Ingredientai
Žalioji arbata: 4.00 st.
Kaip gaminti
- Užplikykite žaliąją arbatą, perkoškite ir leiskite kiek atvėsti.
- Supilkite ką tik išspaustas citrinų sultis, sudėkite kapotas mėtas, supilkite vandenį ir palikite atvėsti.
- Galite pagardinti cukrumi, papuošti mėtų lapeliais, ledukais.
Suskleisti
Kaip gaminti
- Iš keturių citrinų išspauskite sultis. Į didelį ąsotį supilkite dvi stiklines vandens, įberkite cukraus, pagardinkite citrinų sultimis ir citrinų žievelėmis. Permaišykite.
- Mėlynes arba šilaguoges pertrinkite ir gautą masėę supilkite į limonadą. Pagardinkite grūstu ledu, papuoškite citrinos griežinėliais.
Suskleisti
Ingredientai
Ananasai: 1.00 vnt.
Kaip gaminti
- Ananaso minkšimtą sutrinkite iki vientisos masės, sumaišykite su citrinų bei ananasų sultimis bei vandeniu.
- Jeigu reikia – pasaldinkite arba pagardinkite citrinų sultimis.
- Papuoškite citrinos griežinėliu ir ledukais.
Suskleisti